Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Live For Now: Pepsi Kutularını Tasarlama Sırası Sizde

Live For Now: Pepsi Kutularını Tasarlama Sırası Sizde

Pepsi Challenge kapsamında çağrısı yapılan kutu tasarımı yarışması kazananına PepsiCo NY Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nde çalışma fırsatı veriyor.

Pepsi’nin bu yılki Pepsi Challenge ile tarihindeki en büyük içerik odaklı ve sosyal dinamiklerle yürütülen insiyatif hamlesini gerçekleştireceği konuşuluyordu. Bu kapsamda sürdürülebilir ve maliyetsiz ışık kaynağı sağlama amacı taşıyan küresel açık kaynak hareketi Lite of Light‘la yaptığı iş birliği ve kitleleri sosyal fayda adına harekete geçirmek amacıyla Usher, Serena Williams gibi ünlü temsilcilerinin sosyal medya hesapları üzerinden çağrılarda bulunacağı sayılıyordu. Son olarak da Pepsi kutuları için “Live for Now” adlı bir tasarım yarışması çağrısı yapıldı.

Sadece logosunun belirdiği bir kutunun ne şekilde tasarlanabileceği konusunda ilgilileri tamamen özgür bırakan yarışmanın kazananı, New York’taki PepsiCo Tasarım ve İnovasyon Merkezi’nde tasarım ekibiyle beraber çalışma fırsatını elde edecek. Yarışmanın jüri kadrosunda dünyaca ünlü moda tasarımcısı ve yaratıcı yönetmen Nicola Formichetti, PepsiCo tasarım direktörü Mauro Porcini, Vogue İtalya genel yayın yönetmeni Franca Sozzani, Italia Independent CEO’su ve kurucularından Lapo Elkann, tasarımcı Karim Rashid ve yaratıcı yönetmen Marcelo Burlon bulunuyor.

İlgilenenler 13 Mayıs’a kadar buradan başvuruda bulunabilir.

#PepsiChallenge etiketini Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram hesaplarınızda her paylaştığınızda Lite of Light hareketine bir dolar bağışta bulunacağınız, bu şekilde çevre dostu ve düşük maliyetli ışık kullanımına ihtiyacı olan ülkelere yardım edebileceğiniz de hatırlatılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=bFomInivvYA
Görseller Brand Channel‘dan alınmıştır.