Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Levi’s ve Google’dan Bisikletçiler için Akıllı Ceket

Levi’s ve Google’dan Bisikletçiler için Akıllı Ceket

Google'ın kıyafetler için akıllı teknolojiler geliştiren projesi Jacquard ile Levi's için şık ve fonksiyonel bir ceket geliştirildi.

Moda ve teknoloji bir araya gelirken çocuklar için kodlama eğitiminden, bisiklet dünyasına kadar geniş alanda kendilerine yer bulabiliyor. Google’ın kıyafetler ve mobilyalar için etkileşimli arayüzler geliştmek üzere faaliyet gösteren birimi Project Jacquard ile Levi’s iş birliği yaparak akıllı telefon üzerindeki tüm önemli işlemlerini üzerinden yapabileceğiniz bir ceket geliştirdi.

Spotify, Google Maps, Google gibi servislere API aracılığıyla bağlanabilen Levi’s Commuter, hem bisikletle hem de yayayken size uyum sağlıyor ve yaşamınızı daha dinamik bir forma sokuyor. Müzik kontrolü, bisiklet üzerindeyken yol tarifi ve gelen aramaya meşgul bilgisi verme gibi özellikler Levi’s Commuter’ın temel fonksiyonları arasında yer alıyor.

Dolabınızda bulunan ceketlerden daha fazla bir özeni ve muameleyi beklemeyen Levi’s Commuter kirlenip yıkanabiliyor, katlanıp ütülenebiliyor. Levi’s”ın 2017 bahar koleksiyonu içinde satışa çıkarmayı planladığı Levi’s Commuter, şu anda beta sürecini yaşıyor.

Görsel: Youtube