Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Taylor Swift Posteri LEGO’ya Dönüşürse

Taylor Swift Posteri LEGO’ya Dönüşürse

Taylor Swift'in kariyerinden 10 özel dönemi ve minifigürü içeren The Eras of Taylor Swift posteri LEGO Ideas'ta oylanıyor.

Taylor Swift’in müziğini sevelim veya sevmeyelim, yaptığı işte başarılı biri olduğunu inkar edemeyiz. Kendisi son dönemde The Eras Tour ile anılıyor. 2 yıldır devam etmekte olan arka arkaya konserlerin ardından bu turne, bu yıl sona eriyor. Minibrick Productions tarafından tasarlanıp LEGO Ideas’ta oylamaya sunulan The Eras of Taylor Swift seti de bu efsane turneyi LEGO evreninde ölümsüzleştirmek istiyor.

The Eras of Taylor Swift seti, orijinal poster örnek alınarak modellenmiş düz levha şeklinde bir LEGO tasarımı. Posterdeki küçük resimleri çıkardığınızda ardında bir Taylor minifigürüyle karşılaşıyorsunuz. Poster, 10 özel Taylor Swift minifigürüyle 10 dönem içeriyor.

LEGO Ideas’taki kampanya sayfasında şu açıklamalar yer alıyor:

“Bu 1.410 parçalık sergi modeli, ilk “Taylor Swift” albümünden “Midnights”a kadar ilk 10 Taylor Swift albümünü mükemmel bir şekilde kapsayan Taylor Swift Eras turnesinin ikonik posterini yeniden yaratıyor! Poster yalnızca kendi başına bir sergi parçası olarak hizmet vermekle kalmıyor, aynı zamanda 10 albüm panelinin her birini çıkardığınızda Taylor Swift’in bir minifigürü ve o dönemi temel alan bir aksesuar ortaya çıkıyor! Örneğin şunları gösteren minifigürler bulacaksınız:

  • Taylor, deniz mavisi elbisesiyle ve ilk albümü için gitarıyla
  • Taylor, “You Belong With Me” müzik videosundan ilham alan kıyafetini giyiyor
  • Taylor, “Lover” albümünden ilham alan Eras turnesi kıyafetini giyiyor
  • Ve çok daha fazlası!”

Şu ana kadar 6.000’i aşkın oy alan LEGO poster, 10.000 oy hedefine ulaşma yolunda ilerliyor. Bunu başarırsa ardından LEGO’nun dahili ekibi tarafından incelenecek ve resmi bir kutu setine dönüştürülüp dönüştürülmeyeceğine karar verilecek. unun gerçekleşmesini istiyorsanız hemen LEGO Ideas web sitesinde oyunuzu verin!

Orijinal poster:

Görsel: LEGO Ideas