Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
LEGO Movie 2: Second Part Fragmanında Her Şey Hala Çok Mükemmel

LEGO Movie 2: Second Part Fragmanında Her Şey Hala Çok Mükemmel

Gişede inanılmaz başarılı olan LEGO Movie'nin ikincisi LEGO Movie: Second Part filminin heyecanladıran mükemmel fragmanı yayınlandı.

LEGO birçoğumuzun çocukluğunda önemli bir yere sahip. Çocukken sahip olamamışsak da hala geç değil. LEGO’lar her yerde. Hatta o kadar her yerdeler ki 2014 yılında çıkan sinema filmiyle yeni bir boyuta da atladı diyebiliriz LEGO’lar. Oyuncaklarıyla bizi her şey olabileceğimize ikna eden şirket stop-motion animasyonda da her şey yapabileceklerini bize göstermişlerdi. Şimdi de gişede inanılmaz başarılı olan LEGO Movie’nin ikincisi geliyor. Ve hala her şey çok mükemmel!

Çete Yeniden Bir Araya Geliyor

İlk filmi izlediyseniz hatırlarsınız, ana karakter Emmet’e Batman gibi sevilen kahramanlar eşlik ediyordu. Bu filmde yine Emmet’in yanında Batman, Superman ve Green Lantern’i görüyoruz. Ve tabii ki bu saydığım dört karakteri yine sevilen oyuncular seslendiriyor. Chris Pratt yine Emmet’i, Will Arnett Batman’i, Channing Tatum Superman’i ve esas kadın karakterimiz Wyldstyle’i Elizabeth Banks seslendiriyor.

Hikayenin bu kısmında kahramanlarımız yine bizi eğlendirecekleri bir macerayla karşımıza çıkıyorlar. Fakat bu sefer yazar kadrosunda bir ekleme daha var. Normalde ilk filmin yaratıcıları Phil Lord ve Christopher Miller bu filmde de varlar fakat bu sefer senaryonun eskizini yazıp BoJack Horseman’ın yaratıcısına bıraktılar gerisini. Yani bu film bizi eğlendirdiği kadar yetişkinler adına düşünecek şeyler de verebilir. Hazırlıklı olalım, özellikle BoJack izleyenler bilir. Zaten fragmanın başında hemen Mad Max referansıyla bizi şakalamayı ihmal etmiyorlar. Dünya değişir kıyamet olur ama sabah kahvesi değişmez, değil mi?

Bu hikayenin adıysa “Second Part”. Bir araya gelen çete her şeyi yerli yerine oturtacağız ve günü kurtaracağız diyor. Bakalım LEGO kahramanlarımız bu sefer dünyayı nasıl kurtacaklar?

Görsel: YouTube