Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Lazer İşlemeli Merdaneler

Lazer İşlemeli Merdaneler

Lazer kabartmalı merdaneler, kurabiyelere ve pasta süsleme sanatına yeni bir boyut getiriyor.

Pastanecilerin, ev hanımlarının ve tatlı yapmayı seven herkes için merdaneler çok önemlidir ve mutfaklarının en önemli parçalarındandır. Mood For Wood şirketi sayesinde merdaneleriniz sıradışı bir yapıya kavuşuyor ve resmen minik bir sanat eserlerine dönüşüyor.


Varşova merkezli şirket, ahşap merdanelere lazer yardımıyla hazırladıkları tasarımları işliyor. Merdaneyle hamuru açtığınızda hayvanlar alemi, dinozorlar, kalpler, kelebelekler, kuru kafalar gibi yüzlerce şekil hamurumuzu süslüyor. Özelllikle çocuklarınızı, ailenizi mutlu etmek ve özel günlerinizde kullanmak için süper bir fikir gibi duruyor. Yaklaşık 33 ABD dolarına satın alabileceğiniz merdaneler, hem kendinize süper bir mutfak eşyası hem de sevdiğiniz kişiye harika bir hediye olabilir.

Her biri 43 cm uzunluğun ahşap merdanelerin ham maddesini Polonya kayın ağacı oluşturuyor. Merdanelerin çatlamasına ve merdanelere hamurun yapışmasına karşı etkili ve tamamen güvenli bir yağ ile kaplıdır. Üstelik az bir basınçla desenler hamuruna çıkıyor ve piştikleri zaman kabarık bir şekilde kalıyor. Tüm yüzey çizimleri bir takı tasarımcısı ve metal yüzey tasarımcısı tarafından tasarlanıyor. Ayrıca merdanelerin tutacaklarında birbirinden güzel ve özel mesajlar veya şekiller yer alıyor.

Daha fazla ürün modeline buradan bakabilir ve satın alabilirsiniz.


Görseller; Etsy