Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
3B Baskı Pokémonlarla Minik Saksılar

3B Baskı Pokémonlarla Minik Saksılar

New York merkezli Print A World şirketi Bulbasaur ve Oddish yetiştirmenizi sağlıyor.

New York merkezli 3 boyutlu ürünler tasarlayan ve üreten Print A World şirketi Bulbasaur ve Oddish gibi çimen türünde olan Pokémonları eğlenceli ve yaratıcı bir şekilde Pokemon severlerle buluşturdu. 2016 yılında Pokemon Go oyunu çıkmadan önce sevilen pokemon Bulbasaur ile evinize veya ofisinize konuk olabilir. Pokemon sevenler için çok güzel hediye ve ürün olacağı şimdiden belli oluyor.


Bulbasaur sırtında, Oddish ise kafasında bitkilerinizi yetiştirebiliyor. Print A World, pokemonları LEGO yapımında kullanılan malzeme ve PLA filament ile üretmeye karar vermiş. Sonuç olarak ortaya güneş ışığına dayanıklı, porselen gibi pürüzsüz ve parlak veya geometrik hatlara sahip pokemonlar oluşuyor.

3 boyutlu yazıcıyla hazırlanan Pokémonlar pürüzsüz yüzey veya geometrik hatlara sahip yüzey olarak iki çeşit yüzeye sahip ve her yüzey çeşidinden büyük, orta, küçük olmak üzere 3 boy seçeneğine sahip. Mavi, yeşil, sarı, mor, gümüş gibi renklerle birlikte toplamda 18 çeşit renk seçeneğini de Print A World şirketi bize sunuyor. Pokémonlar, küçük bitkiler ve bitki tohumları için uygundur. Her zaman yanınızda olabilecek Pokémonlar onları eğitmenizi(!) bekliyor.

Şu anda her iki Pokémon da buradan ve buradan satılıyor.


Görsel; Etsy