Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kuş Sürülerinin Gökyüzüne Çizdiği Resimler

Kuş Sürülerinin Gökyüzüne Çizdiği Resimler

Fotoğrafçı Ariel Leshinsky, sığırcık kuşlarının gökyüzündeki hareketleriyle çizdikleri ilginç şekilleri yakalıyor.

Kuşlarının gökyüzündeki hareketleri son zamanlarda pek çok yaratıcı projeye ilham kaynağı oluyor. İspanyol fotoğrafçı Xavi Bou, yüzlerce fotoğraf karesini birleştirerek kuşların uçuş sırasında yarattığı akışı nefis motiflerle görselleştirmişti. Studio Drift ise drone’ları sığırcık kuşlarının küme halindeki hareketlerini taklit edecek şekilde programlamış ve Franchise Freedom adlı bir sanat performansı gerçekleştirmişti. İsrailli fotoğrafçı Ariel Leshinsky de birkaç yıldır sığırcık kuşlarını gözlemlemeye merak salmış bir sanatçı. Leshinsky bu kuş sürülerinin adeta gökyüzüne noktacılık akımıyla resimler yaptığı inanılmaz anlar yakalamış.

Sığırcık kuşlarının sanatı

Ariel Leshinsky’nin fotoğraflarında mutlaka somut objeler ya da canlılar görebiliyorsunuz. Kendisi bazı fotoğrafların neye benzedikleriyle ilgili başlık atmış. Örneğin aşağıdaki ilk fotoğrafı sanatçı fok olarak isimlendirmiş. Ancak şahsen ben hayalet olduğunu düşünmüştüm. Ayrıca sanatçının Facebook ve Instagram içeriklerinde da arkadaşlarının tahminler yaparak eğlenceye dahil olduğu görülüyor.

Siz ne dersiniz? Hangi fotoğrafta ne görüyorsunuz?

Kuş Sürülerinin Gökyüzüne Çizdiği Resimler Kuş Sürülerinin Gökyüzüne Çizdiği Resimler Kuş Sürülerinin Gökyüzüne Çizdiği Resimler Kuş Sürülerinin Gökyüzüne Çizdiği Resimler

Görsel: Facebook, Bored Panda