Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kullanıcısını Yol Boyunca Takip Eden Otonom Bavul

Kullanıcısını Yol Boyunca Takip Eden Otonom Bavul

COWAROBOT R1, akıllı teknolojiler sayesinde kullanıcıyı yol boyunca gideceği yere kadar otomatik olarak takip ediyor.

COWAROBOT R1, dünyanın kendi kendine gidebilen, kullanıcısının yanından ayrılmayan ilk otonom bavulu. Yüksek teknolojisi ve akıllı özellikleri sayesinde önüne çıkan bazı engelleri aşabilen ve yola devam eden R1, bavul sürükleme derdine son veriyor.

COWAROBOT R1, iyi bir seyahat arkadaşı. Sert zeminlerde ve halı üstünde kolayca hareket edebilen robotik bavul, saatte 4,5 km hız yapabiliyor ve 15 derece eğimli tepelerin bile üstesinden gelebiliyor. Tek şarjda 20 km yol yapabilen R1, CO-EYE patentli sonar ve boşluk algılama sensörleri sayesinde CO-MOVE otonom izleme sistemini bildirimlerle sürekli besliyor, bu sayede bavulun merdivenlerden ya da yüksek bir yerden aşağı düşmesi engelleniyor.

Kullanıcısını gittiği yol boyunca rahatlıkla erişebileceği bir mesafeden takip eden COWAROBOT R1’la yapmanız gereken yalnızca gezintinin keyfini çıkarmak oluyor. Otonom takip özellikli bavulu kalabalıkta ya da merdiven çıkarken, kısacası; kontrolü ele almanız gereken durumlarda bavulla birlikte gelen R1 akıllı bilekliğe yapacağınız küçük bir dokunuşla otonomdan manuel moda geçirebiliyorsunuz.

CO-SMART akıllı kilit sisteminin yer aldığı R1, otomatik olarak kilitleniyor ve böylece değerli eşyalar güvende tutuluyor. Anahtarsız, LED aydınlatmalı kilidi açmak için R1 akıllı bilekliği kilide yaklaştırmanız gerekiyor. Eğer bavul, aranızda olması gereken mesafeden daha uzakta kalırsa yakınlık sensörü devreye giriyor ve size anında haber veriyor. R1 akıllı bileklik titreşim yayarak bavulunuzu kontrol etmenizi hatırlatıyor.

R1’ı yanlışlıkla bir yerde unutursanız ya da kaybederseniz yerleşik GPS özelliği sayesinde COWAROBOT R1 mobil uygulamasından bavulun yerini bulabiliyorsunuz. Indiegogo’da fonlanan siyah, beyaz, mavi ve pembe renklerdeki COWAROBOT R1’ın kitlesel fonlanma sürecindeki fiyatı 429 dolar olarak belirlenmiş.



Görsel: Cowarobot, Indiegogo, YouTube