Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ayağınızı Yerden Kesen Bavul: Modobag

Ayağınızı Yerden Kesen Bavul: Modobag

Modobag akıllı bavul, aceleniz varken ulaşmak istediğiniz mesafeyi mini bir elektrikli scooter’a dönüşerek 3 kata kadar kısaltıyor.

Bildiğiniz tüm bavulları ve seyahate dair kötü anıları unutun. Modobag seyahat etme şeklinizi tamamen değiştirebilecek türde akıllı bir bavul. Modobag, geliştirilmiş motor teknolojisi ve tasarımı sayesinde kullanıcılara bir bavuldan çok daha fazlasını sunuyor. Uçağı kaçırmanıza ramak kala Modobag’in üzerine oturuyorsunuz ve bu akıllı bavul sizi çıkış kapınıza hızlıca ulaştırıyor.

Standart bir bavulla, GPRS-GSM takip özelliğini birleştiren Modobag’de 2 adet USB şarj yuvası bulunuyor. Motorlu bavul Modobag bu özellikleri sayesinde sizi gitmek istediğiniz yere ortalama yürüyüş hızının 3 katıyla, saatte 13 km hızla götürebiliyor.

Modobag, daha kısa sürede daha çok yol kat etmenizi sağlayacak ve yolculuklar bir daha eskisi gibi olmayacak. Uçuşlarınıza tam vaktinde, hatta vaktinden bile önce yetişebileceksiniz. Bavul kaybetme problemini de ortadan kaldıran Modobag ile akıllı telefonunuzu her zaman şarj edebileceksiniz.

8 kg 600 gr ağırlığındaki akıllı bavul, içine eşyalarınızı yerleştirdiğinizde her ne kadar biraz daha ağırlaşacak olsa da, bavulun üzerine oturup 13 km hızla yol alma keyfini yaşamak ve uçağa yetişmek için koştururken kan ter içinde kalmak arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Indiegogo’da fonlanan ve 140.968 dolar desteğe ulaşan Modobag’e erken satış fiyatı ile 995 dolar artı kargo ücreti karşılığında ve 2017’nin ilk aylarında sahip olabilirsiniz.


Görsel: Indiegogo, YouTube