Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Krüw’dan İzmir Çıkarması

Krüw’dan İzmir Çıkarması

21 kişilik dev sanatçı kolektifi Krüw, İstanbul ve Ankara'dan sonra İzmir'de eserlerini sergileyecek.

Türkiye’nin en yeni sanat kolektiflerinden Krüw, 21 kişilik kadrosuyla yaratıcı ve dinamik ruhunu sergilemeye devam ediyor. Krüw bu kez belirli bir tema çevresinde toplanmayan aksine tüm işlerini derleyerek İzmirli sanatseverlerle buluşturacak. KRÜW 35 PLAKA, 18 Kasım – 18 Aralık tarihleri arasında Originn‘de sergilenecek.

Her hafta bir üyesini Krüw’ün Sağlam Sanatçıları serisiyle tanıdığımız ekibinin bir kısmı da İzmir’de yaşıyor. 18 Kasım’da İstanbul ekibi de İzmir’e gidecek ve sergi öncesi sohbetlerle akşamı zenginleştirecek. Günün sonunda ise etkinlik bir partiye dönüşecek.

Sergi 18 Aralık’a kadar ziyarete açık olacak ancak Krüw ekibini tanışmak, sorular sormak isteyenlerin ve serigrafik baskıyla el yapımı posterleri satın almak isteyenlerin de 18 Kasım akşamı Originn’i ziyaret etmesini tavsiye ederiz. Etkinlik hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

A’dan Z’ye sıralı tam liste ile Krüw ekibi: Bertan Berkol, Burak Beceren, Burak Şentürk, Bülent Gültek, Can Dağlı, Can Gürgül, Cins, Derin Çiler, Elif Cincinus, Elif Varol Ergen, Ham, Kaan Bağcı, Kaan Bilaloğlu, Moklich, Murat Kalkavan, Selin Çınar, Tayfun Pekdemir, Uçman Balaban, Uzay Çöpü, Yavuz Öztürk, Zez

Görsel: Krüw