Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Koza Gibi Kedi Evleri: Meyou

Koza Gibi Kedi Evleri: Meyou

Organik malzemelerden yapılan Meyou, kedilere rahat bir yatak olurken, şık ve minimalist tarzda döşenmiş evlerin havasıyla ve dokusuyla da çelişmiyor.

Kediler için tasarlanan “Meyou”, son derece şık ve zarif bir tasarıma sahip. Kedilere rahat ve köşelerine çekilebilecekleri bir alan sunan ürünün ev dekorasyonunu da düşünen 3 farklı modeli bulunuyor: Ball, Cube, Bed.

Tasarımların hepsinde, ahşap, pamuk ya da keçe gibi yüksek kalite organik malzemeler kullanılmış. Evlerin dış yüzeyleri aynı zamanda tırnak bilemek için de birebir.

Açık ahşap, koyu renk metal ve pamuğun bir araya geldiği Ball, bir koza gibi yuvarlak ve mükemmel bir saklanma alanı sunuyor.

Cube da, Ball gibi yuvarlak bir forma sahip olsa da, ahşap ayaklar yerine metal bir kübün içine oturtulmuş ve daha modern ve geometrik bir forma kavuşmuş.

Bed’in %100 yünden yapılmış keçe ile kaplı yuva kısmı, diğerlerine oranla daha yüksek ahşap ayakların üzerinde duruyor ve kediye üstü daha ferah bir ortam sunarken bakış açısını da daha yüksekte tutuyor.

Evler için şuradan ön sipariş verebilirsiniz.

Görsel; meyou