Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Koff Animation’dan Selami Şahin’in Şarkısı için Animasyon Müzik Videosu

Koff Animation’dan Selami Şahin’in Şarkısı için Animasyon Müzik Videosu

Koff Animation ve Lider Entertainment Selami Şahin’in “Nerde Akşam Orda Sabah” şarkısı için animasyon müzik videosu hazırladı.

Müzik tarihine damga vurmuş isimlerin hayatlarına kısa bir yolculuk yapan ve sanatçıların hayat öykülerini sevenleri ile buluşturan İstanbul merkezli animasyon stüdyosu Koff Animation Selami Şahin’in “Baştan Başa Sen” albümünde yer alan “Nerde Akşam Orda Sabah” şarkısı için müzik videosu hazırladı. Stüdyo, Zeki Müren, Müslüm Gürses ve Müzeyyen Senar’ın biyografik animasyonlarında oluşturduğu görsel dili ve yapıyı Selami Şahin’in müzik videosunda da uyguluyor.

Koff Animation ve Lider Entertainment ortaklığı ile hazırlanan müzik videosunun yönetmenliğini Alper Balkış, yapımcılığını Fikret Emirhan, idari yapımcılığını ise Gökhan Okur gerçekleştirdi. 4 aylık bir çalışmanın sonuncunda ortaya çıkan animasyonda farklı görsel teknikler kullanıldı. Koff Animation sanatçıların hayatının konu edindiği kısa filmlerde görmüş olduğumuz çizgilere müzik videosunda da yer veriyor

Selami Şahin ve animasyonda yer alan diğer karakterler usta sanatçılara selam gönderiyor

Selami Şahin’in altın bir kelebeğin üstünde yıldız gibi parladığı animasyonda sanatçı ile birlikte farklı tarzlarda ve yaşlardaki karakterler yer alıyor. Farklılıklara rağmen Selami Şahin müziği ile bir araya gelen topluluk aynı masada keyifle müziğe eşlik ediyor. Müzik videosunun sonunda yer alan yıldızların temsil ettiği sanatçılar da gözden kaçmıyor. Yıldızların altında yukarı bakan Selami Şahin ve animasyonda yer alan diğer karakterler gökyüzünde yer alan ve yıldızlarla temsil edilen Müzeyyen Senar, Müslüm Gürses, Tanju Okan gibi isimlere selam gönderiyor.

Selami Şahin videoyu sosyal medya ve Youtube hesabından paylaştı. Geçtiğimiz mart ayında yayınlanan albümün ikinci müzik videosu olma özelliğini taşıyan animasyon renkli senaryosunu ve tekniği ile beğeni topladı.

Künye

Söz: Selami Şahin
Müzik: Selami Şahin
Aranjör: Selim Çaldıran
Yapım Şirketi: Lider Entertainment
Yapımcı: Fikret Emirhan Şahin
Danışman: Mehmet Lider Şahin, Meryem İrem Şahin, Onur Yılmaz
Animasyon: Koff Animation
İdari Yapımcı: Gökhan Okur
Yönetmen: Alper Balkış
Yapımcı: Tuğçe Varlıca
Storyboard & Animatics: Remzi Erdem, Alper Balkış
İllüstrasyonlar: Ebuzer Caner
Cel Animation: Ayışığı Gülsel , Doğukan Kuru
Cleanup: Ahmet Hüda , Berfin Güner, Damla Erbahan Add.
Animation & Compositing: Jack Hermes, Alper Balkış

Görsel: Youtube