Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kim O Telefondaki Sevgili?

Kim O Telefondaki Sevgili?

Renault Megane Sedan için hazırlanan yeni reklam filminde, otomobilin özellikleri bir çiftin esprili hikayesi üzerinden anlatılıyor.

Segmentinde lider bir otomobil olan Renault Megane Sedan; yeni reklam kampanyasında “Beklenmedik ol” stratejisi çerçevesinde ilerlemeye devam ediyor. Film; otomobilin özelliklerini esprili bir şekilde anlatıyor.

Publicis İstanbul tarafından hazırlanan film, bir çiftin otomobilde geçen sıradan bir anına odaklanıyor. Film; hepimizin her an yaşadığı sorunlardan biriyle başlıyor: Cep telefonunu kaybetmek. Kadın, telefonunu bir türlü arayıp bulamayınca sevgilisinden kendisini çaldırmasını rica ediyor. Adam da gülümseyerek sesli komut sistemi üzerinden “Sevgilim’i ara” komutunu veriyor. Ancak o da ne? Sevgilim ismiyle kaydedilmiş numara çalıyor fakat o sırada telefonunu zaten bulmuş olan kadının yani “sevgilinin” telefonunda bir arama yok. Eyvah eyvah…

Otomobilin Özellikleri Hikayeye Yedirilmiş

Filmde, Megane Sedan’da bulunan sesli komutla yol tarifi, mesaj gönderme, arama yapma ve çalan şarkıları değiştirmeyi sağlayan Carplay özellikleri anlatılıyor. Bunu da kuru bir yoldan değil, insanları gülümsetecek bir yolla, herkese tanıdık gelecek anlar üzerinden yaratılmış esprili bir hikayeyle anlatıyor. Renault’nun Fransız kimliğine uygun bir Fransız havası da yok değil  kazayla ortaya çıkan bu küçük çapkınlık hikayesinde.

Film; dijital mecralarda ve sosyal medya platformlarında”Beklenmedik ol ama fazla da abartma” mesajıyla paylaşılıyor. Film bunun yanı sıra çok yakında televizyon kanallarında da yayına girecek. Filmin yapımcılığını Film Park’ın üstlendi, yönetmen ise Bahadır Karataş.

Künye:

Reklamveren: Renault
Reklamveren Temsilcileri: Özlem Ünlü, Zeynep Atalay, Armağan Terzioğlu, Elif Beşir
Reklam Ajansı: Publicis İstanbul
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Can Faga
Yaratıcı Ekip: Melih Ediş, Duygu Yegül, Kerem Çeteci, Güney Türkel, Cem Işık
Müşteri İlişkileri Ekibi: Ezgi Ataseven, Özlem Erbaş, Ceylan Karamanlı, Melih Ekim
CSO: Selda Sedes
Stratejik Planlama Ekibi: Zeynep Bortaçina, Özge Arat
Yapım Ekibi: Arzu Köksal, Erdem Ayaz, Ayten Güneş
Yapım Şirketi: Filmpark
Yönetmen: Bahadır Karataş

Görsel: Facebook