Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kia’dan Facebook Oyunu: Techathlete Games

Kia’dan Facebook Oyunu: Techathlete Games

Kia 2014 model otomobilin sahip olduğu 5 ayrı özelliği öne çıkaran Facebook oyun kurgusunda teknoloji başrolde.

Kia’nın ajansı David&Goliath, 2014 model Kia Forte’nin 5 öne çıkarmak istediği ozeliğine ithafen bir Facebook oyunu geliştirmiş, Techathlete Games. Kurgu modelin hedef kitlesinin ne kadar teknolojik olduğunu ölçüyor bir yandan da.
Kullanıcılardan 5 konuda yeteneklerini göstermelerini isteyen oyun, kamera, klavye, mouse, mikrofon ve akıllı telefon ile oynanıyor. 5 oyunun herbiri kullanıcıdan başka bir yeteneğini ortaya koymasını istiyor, esasında her oyun da Kia Forte’nin başka bir kabiliyetini anlatıyor.
Oyunların isimleri Type-Wondo, Gymnas-Clicks, 100m Headles, Sla-La-La-Lom ve Gy-Row-Scope. Sla-La-La-Lom yaka mikrofonunuzu aktıve edip sesinizle oynamanızı istiyor, bu oyun Forte’nin sesle kontrol edilen navigasyon özelliğine dikkat çekiyor. Gy-Row-Scope oyununu oynamak için akıllı telefonunuzla bilgisayarınızı eşleştirig oyundaki nehirde kürek çekmeniz gerekiyor, bu da Forte’yi akıllı telefonunuzla eşleştirip müzik dinleyebileceğinizi vurgulamak için.
Marka oyunların kullandığı teknolojilere yakışır olarak kullanıcılaraXbox Kinect, Go-Pro kamera Nike Fuel Band ve Beats by Dre kulaklık gibi ödüller dağıtıyor.