Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kazancı Kanserle Mücadeleye Bağışlanan 255 Parçalık Albüm

Kazancı Kanserle Mücadeleye Bağışlanan 255 Parçalık Albüm

Ücretsiz bağışlanan parçalardan oluşan albümün tüm geliri Macmillan Cancer Support derneğine bağışlanıyor.

Kanserle mücadele adına çok farklı uygulamalar ve bilinçlendirme kampanyaları gerçekleştiriliyor. Jodi Lee Vakfı, bir açık hava organizasyonu düzenleyerek erken teşhisin önemini vurgulamak için test kutuları dağıtıyor. The Swedish Childhood Cancer Foundation ise geçtiğimiz aylarda oldukça popüler olan interaktif açıkhava reklamını biraz değiştirerek kendi mesajlarını iletebilecekleri bir hale getirmişti.

Touched projesi, dünyanın dört bir yanından elektronik, ambient, modern klasik müzik sanatçılarının bir araya gelerek Macmillan Cancer Support’a destek amaçlı albüm üretiyorlar. Evet, bu albümün üretildiğini söyleyebiliriz. Yapım ve müzik ile ilgili basmakalıp kelimeleri yerine hizmet ettiği amaç için üretim kelimesi yerinde bir karşılık oluyor.

Albüm içerisinde 255 farklı parça yer alıyor. Bu parçaların tamamı da sanatçılar tarafından proje için bağışlanmış parçalar. Ve albümün tamamını satın aldığınızda ücretin tamamı bağış olarak gönderiliyor. 12 £ değerindeki albüm, birkaç parça, bir dinletiden çok daha fazlasını veriyor.

Görsel; Bandcamp