Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kaptan Tsubasa’yı Anımsatan Gatorade Reklam Filmi

Kaptan Tsubasa’yı Anımsatan Gatorade Reklam Filmi

Colectivo Radar tarafından Gatorade için hazırlanan anime reklam filminde Napoli'ye transfer olan Hirving Lozano başrolde.

Klasik Japon animesi Tsubasa’nın bir bölümünü herkes görmüştür. Dünyanın yuvarlak olduğunu ispatlayan türden kamera açılarına sahip seride futbolcular uzun uzun koşar, çalımlar ses efekti ile birlikte gerçekleşir. Derbi maçlarının kıran kırana geçtiği anime serisinde bir gol görmek için beş bölüm beklemek izleyiciler tarafından normal karşılanır. Captain Tsubasa (Kaptan Tsubasa) ve ülkemizde Benjamin olarak bilinen “Moero! Top Striker” gibi Japon futbol animelerinden esinlenen Meksika merkezli yaratıcı ajans Colectivo Radar da Gatorade markası için bir anime reklam filmi hazırladı.

Filmin kahramanı Napoli’nin yeni yıldızı Hirving Lozano

Geçtiğimiz yıl PSV Eindhoven takımında 21 golünün yanında 12 asist ile üst düzey bir sezon yaşayan Hirving Lozano, 38 milyon Euro ve ek ücretler karşılığında Seria A takımlarından Napoli’ye transfer oldu. Transfer ile birlikte Napoli’nin en yüksek ücretle takıma kattığı oyuncu olmasının yanı sıra bonservis bedeli en yüksek Meksikalı oyuncu unvanına sahip olan sol kanat oyuncusu anime reklam filminin kahramanı oldu.

PepsiCo şirketine bağlı spor temalı gıda ve içecek üretimi yapan Gatorade’in tanıtımının yapıldığı filmde Hirving Lozano’yu kimse durduramıyor. Karşısına geçen futbolcuları bir bir geçen Lozano’ya ses efektleri eşlik ediyor. Gatorade içeceğinden içen taraftarlar ve karşı takımın teknik direktörü de dahil olmak üzere herkesi bir bir geçen oyuncu en sonunda yere düşüyor. Tabii tüm taraftarlar da amerikan futbolu oynuyormuşçasına oyuncunun üzerine çullanıyor. Gatorade etkisi ile üzerindeki insanları atan Lozano yeniden uzun uzun koşmaya başlıyor.

 

Hirving Lozano formayı terletiyor

Kramponlarda ve formada Gatorade markasının logosu yer alırken reklam filminin sonu da işte gerçek futbolcu böyle olur denecek şekilde sona eriyor. Maç sonunda rakip oyuncu ile formasını değiştiren Hirving Lozano karşısındaki oyuncuyu şok içinde bırakıyor. Formasındaki teri uzun uzun sıkan oyuncu “formayı terletmek” terimini tam anlamıyla gösteriyor.

Künye

Müşteri: Gatorade
Ajans: Colectivo Radar, Meksika

Görsel: Youtube