Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nissan’dan Kendi Kendine Deliğe Giden Golf Topu

Nissan’dan Kendi Kendine Deliğe Giden Golf Topu

Nissan, kendi kendine deliğe giden ProPILOT Golf Ball ile en yeni otonom sürüş teknolojisi olan ProPILOT 2.0’ı tanıtıyor.

Nissan, ProPILOT adını veridiği yarı otonom teknolojisini tanıtmak için sık sık eğlenceli kampanyalar düzenliyor. Gündelik eşyaların kendi kendine hareket ettiği otel ProPILOT Park Ryokan, ayakta sıra beklemeye son veren otonom sandalye ProPILOT Chair hem gülümseten hem de ürünü iyi anlatan reklam filmleriydi. Şimdi de kendi kendine deliği bulan ProPILOT Golf Ball adlı golf topu var karşımızda.

ProPILOT Golf Ball

Nissan “ProPILOT Golf Ball” ile ProPILOT 2.0’ı tanıtıyor

Nissan ProPILOT Golf Ball ile en yeni otonom sürüş teknolojisi olan ProPILOT 2.0’ı tanıtıyor. Bu teknolojiyi yeni Skyline modeli için geliştirmiş. ProPILOT 2.0, arazi değişimi ve sollama gibi durumlarda sürücüye destek sağlayan ve eller serbest araç sürme imkanı tanıyan gelişmiş yeteneklerle donatılmış. Sistem, rotaları dahi yüksek hassasiyetli harita verilerini formüle ederek ve gerçek zamanlı olarak planlıyor.

Nissan otonom sürüş teknolojisini geliştirdikçe, bu teknolojiyi hayatın içinden beklenmedik nesnelere uygulayarak tanıtıyor. ProPILOT Golf Ball’da da aynı yaklaşıma şahit oluyoruz. Filmde küçük bir çocuğun vuruşuyla golf topu harekete geçiyor. ProPILOT 2.0 hemen topun rotasını ayarlıyor ve 3B harita oluşturmak için ortamı algılıyor. Böylece top nihai hedefine doğru emin adımlarla yol alıyor.

Görsel: Nissan