Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kapışmak Moda Oldu Ama…

Kapışmak Moda Oldu Ama…

VMLY&R İstanbul imzalı yeni iletişim kampanyasını duyuran Boyner, "Bi Tanısan Seversin!" sloganıyla toplumsal olarak ortak paydada buluşmanın mümkün olduğuna dikkat çekiyor.

Boyner, VMLY&R İstanbul imzalı “Bi’ Tanısan Seversin!” adlı yeni iletişim kampanyasında uzun süredir uzaklaşılan toplumsal değerleri yeniden hatırlatmayı amaçlıyor. Son yıllarda siyasi kutuplaşmanın toplumsal kutuplaşmaya dönüştüğü Türkiye’de, çok seslilik bastırılmaya çalışılırken ön yargılar toplumsal diyalogun önünü sıklıkla tıkadı. Oluşan atmosfer bu toprakların kültürel zenginliği olan renkli insan profilini, birbirini dinlemeyen, günlük hayatta birbirine karşı son derece kaba ve hoyrat davranan, öfkeli ve her an patlamaya hazır bir kitle haline dönüştürdü.

Yaklaşan seçim dönemi nedeniyle de sıklıkla duymaya başladığımız birlik ve beraberlik söylemlerine Boyner, “Kapışmak moda oldu ama bi’ tanısan seversin!” diyerek empatik bir yaklaşım getiriyor. Kampanya söylemiyle önyargı duvarlarını yıkmanın ancak birlikte vakit geçirerek, empati yaparak, diyalog kurarak ve birbirini dinleyerek mümkün olacağını belirten marka, bunu günlük hayattan tahammülsüzlük anlarını ele aldığı reklam filmiyle anlatıyor.

Gün içerisinde trafikte, metroda, markette, kısaca hayatın hemen her alanında anlaşmazlık yaşanabilen anlardan kesitler sunan film, iki farklı insanın aslında birbirini tanıdığında önyargıların yıkılarak ortak bir noktada buluşabileceği mesajını veriyor. Yönetmenliğini Dual’in yaptığı ve müzikleri SoundBurger’a ait olan #BiTanisanSeversin iletişim kampanyası, TV, dijital mecralar, outdoor, radyo ve basılı medyada yayınlanmaya devam edecek. Reklam filminin tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Yeni kampanya ile ilgili Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu, “İki yıl önce, Türkiye’nin özgün yaşam tarzı ve zengin insan profil mozaiğini anlattığımız “Bizim Tarzımız Güzel” başlığını taşıyan iletişim kampanyamız ile yerel değerlerimize ve bizi biz yapan ögelere odaklanmıştık. Bu yaklaşımı bir adım öteye taşıyarak bu kez farklılıklarımıza rağmen önyargı duvarlarımızı yıkıp ortak noktada buluşabilmenin, empatinin, diyaloğun ve dinlemenin önemine dikkat çekmek istedik.” yorumunda bulundu.

Künye:
Reklamveren: Boyner
Pazarlama ve Marka Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı: Nurçin Koçoğlu
Marka Yönetimi ve İletişimi Direktörü: Ebru Eğilmez
Pazarlama ve Marka Yönetimi Ekibi: Fırat Alagözlü, Selin Uruç, Sevcan Arslan, Hazal Altuntaş, Berk Balcı
Reklam Ajansı: VMLY&R İstanbul
Yönetici Kreatif Direktör: Arkın Kahyaoğlu
Kreatif Direktör: Renan Erdener, Erdem Güler, Halil Gökhan Tuna
Yardımcı Kreatif Direktör: Gökçe Noyan
Yaratıcı Grup Lideri: Cem Yolal, Cihan Akköse
Reklam Yazarı: Fatmanur Küçükkuzucu, Ediz Alp Yalçın, Aylin Atabay
Sanat Yönetmeni: Burcu Çetin
Genel Müdür: Yekta Gürel
Müşteri İlişkileri: Merve Çiçek Tuyun, Dila Oş, Lisa Simonoğlu
Strateji: Burak Kaçi, Beyza Saraç
Ajans Prodüktörü: Fulya Akay, Umut Tangör
Yapım Şirketi: Public
Yönetmen: Dual
Görüntü Yönetmeni : Jack Wilkinson
Müzik: SoundBurger
Koreograf : Diska Livia
Medya Ajansı : Zoom

Görsel: Youtube