Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Justin Bieber’ı Boyayarak Yapılan Müzik Videosu

Justin Bieber’ı Boyayarak Yapılan Müzik Videosu

Skrillex ve Diplo'nun grubu Jack Ü'nun yeni müzik videosunda her karede farklı şekilde boyanmış Justin Bieber görüyoruz.

Elektronik müzik dünyasının iki büyük ismi Skrillex ve Diplo güçlerini ve müziklerini birleştirerek Jack Ü isimli bir grup kurmuştu. İkili, birbirinin konserine konuk isim olarak çıkıp sahneyi bir anda Jack Ü sahnesine dönüştürebiliyor. Hatta birkaç ay önce 24 saat sürecek bir canlı performans hazırlamışlardı. Yayınladıkları çıkış albümleri “Skrillex and Diplo present Jack Ü” ile sanatçıların bireysel kariyerlerinden ziyade grubun ismi, dinleyiciler için başlı başına bir anlam ifade etmeye başlamıştı.

Albümün son parçası Where Are Ü Now’da Justin Bieber ile çalışan ikili, müzik videosunda da hayranlarının katılımını sağladı. Videonun açılışıyla hayranların bir atölyede toplanarak video içindeki kareleri boyadığını görüyoruz. Ve parça başladığında da Justin Bieber’ı binbir türlü şekilde görüyoruz. Aradan çıkan Pikachu, Homer Simpson, Family Guy’dan Brian ve daha birçok karakter bir saniyeliğine de olsa videoya konuk oluyor.

Nakarattaki dans hareketlerini renklendiren hayranlar müzik videosunun isimsiz kahramanları haline gelmiş. İzlerken bazı çizimleri seçmeye çalışmak da videonun minik oyunu haline geliyor.



Görsel; Youtube