Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
JCDecaux, Yolcuları Heathrow’da 360 Derece Tura Çıkarıyor

JCDecaux, Yolcuları Heathrow’da 360 Derece Tura Çıkarıyor

JCDecaux Havaalanı, yolcuların Heathrow Havaalanı’nı keşfetmelerine yardımcı olmak için 360 derecelik bir sanal gerçeklik turu hazırladı.

İngiltere’deki JCDecaux Havaalanı, birinci sınıf sanal gerçeklik içerikleri ve deneyimleri üreten Visualise’ın yardımlarıyla yolcuların 360 derece bir video ile yine İngiltere’de bulunan Heathrow Havaalanını keşfe çıkmasını sağlıyor.

Ortaya çıkan çalışma, gerçekten çok etkili bir reklamcılık donanımını da beraberinde getiriyor ve yolculara havaalanında gitgide daha da yaygın olarak kullanılmaya başlanan sanal gerçeklik deneyimiyle fiziksel bir tura çıkma fırsatı sunuyor.

Oluşturulan “iExplore” sanal gerçeklik içeriği Samsun Gear VR sanal gerçeklik gözlüklerle JCDecaux’ya ait YouTube sayfasından izlenebiliyor.

Bu aktivite sayesinde potansiyel müşteriler, havaalanının daimi müşterilerinin yerini kısa bir süreliğine alıp, onların gözünden etrafı inceleme şansı elde ediyor.

Gerçek hayatta, bir havaalanının sergilenmesi ve insanların buralarda güvenlik kısıtlamalarına takılmadan rahatça dolaşabilmesi son derece zor… Bu yüzden, havaalanı gibi yüksek güvenlikli yerlerde ortaya çıkan en ufak reklamcılık potansiyelini bile değerlendirmek gerekiyor.

Hazırlanan sanal gerçeklik deneyimiyle potansiyel yolcular havaalanının bilet kontrolü, geliş ve gidiş bölümlerinde sanal bir yolculuğa çıkıyor.

Günümüzde sanal gerçeklik, pazarlamacılık ve reklamcılıkta bir projenin ya da bir hizmetin iletmek istediği mesajı etkili bir şekilde duyurmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilen bir teknoloji haline geldi.

Görsel: Eyetease, YouTube