Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İşin İçinden Çıkanlar – Çiğdem Öztabak ve Sevgen Bengi Kıran

İşin İçinden Çıkanlar – Çiğdem Öztabak ve Sevgen Bengi Kıran

Akbank sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz İşin İçinden Çıkanlar serisinin beşinci programında deliveri.app kurucu ortağı ve CEO’su Çiğdem Öztabak ve yoga farkındalık ve meditasyon eğitmeni Sevgen Bengi Kıran konuğumuz oldu.

Akbank sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz İşin İçinden Çıkanlar isimli Instagram Live serimizin her programında iki farklı konuğu ağırlıyoruz. Bir tarafta dijital sanat, tasarım ve yaratıcılık alanında ön planda olan isimler diğer tarafta ise genç startup’lardan ve dinamik sektörden kişiler yer alıyor. Fikirlerini, yaratıcılıklarını ve yetkinliklerini dijital dünyanın unsurlarıyla nasıl birleştiriyorlar, bu yolda neler yaşıyorlar kendilerinden dinliyoruz.

İşin İçinden Çıkanlar serisinin beşinci programı 15 Nisan’da gerçekleşti

Kendi alanlarında ufuk açıcı çalışmalar gerçekleştiren konukların yer aldığı canlı yayın Akbank’ın Instagram hesabında gerçekleştiriliyor. Bigumigu Genel Yayın Yönetmeni Yalçın Pembecioğlu moderatörlüğünde ilerleyen sohbette konuklar da kendi hesaplarından yayına katılıyor. 15 Nisan’da gerçekleştirilen İşin İçinden Çıkanlar serisinin beşinci programında deliveri.app kurucu ortağı ve CEO’su Çiğdem Öztabak ve yoga farkındalık ve meditasyon eğitmeni Sevgen Bengi Kıran konuğumuz oldu.

Konuklarımız iş hayatındaki atılımlara ve pandemideki kişisel gelişim süreçlerine değiniyor

İlk konuğumuz Çiğdem Öztabak yayınımıza San Francisco, ABD’den katıldı. Kürsel fırsatları değerlendirmek ve kişisel hedeflerini gerçekleştirmek için ABD’ye yerleşen Çiğdem bu maceraya nasıl atıldığından bahsetti. Geliştirme aşamasında olan uygulamaları deliveri.app’in amacına değindi.

Türkiye’deki çevrimiçi market platformlarını fiyat ve teslim süresi bakımından kıyaslayan girişim deliveri.app, gerçek zamanlı ve konum bazlı çalışıyor. Çok oyunculu pazarlarda tüketicilerin karar verme mekanizmasını kolaylaştırma ihtiyacından doğan uygulama farklı seçenekleri tüketicilerin önüne tek bir yerden gösteriyor. Beta versiyonuna çıkmaya hazırlanan deliveri.app uygulamasının geliştirilme süreci devam ediyor. Pandemiyle birlikte bu pazarın Türkiye’de ve küresel ölçekte hızlı bir şekilde büyüdüğüne dikkat çeken Çiğdem, koydukları hedefler doğrultusunda ilerleyeceklerini ve uygulama hazır olduğunda pazardaki girişimlerle iletişime geçeceklerini söylüyor.

Çiğdem pandemi dönemindeki kişisel gelişmelerine de değiniyor. Bu dönemin kendini tanımak ve deliveri.app’i geliştirmek için iyi bir fırsat olduğunu söylüyor. Uygulamanın geliştirme aşamasında olmasının da nedeniyle farklı insanlarla tanışma şansı buluyor.

Bir diğer konuğumuz Sevgen Bengi Kıran ise yoga eğitmenliğine geçiş sürecine değinerek konuşmasına başlıyor. Kurumsal hayattan yoga eğitmenliğine geçen süreçte karşılaştığı zorluklar ve neden bu yolu tercih ettiğine değiniyor.

Pandemi sürecinde yoga terapi eğitmeni olarak derslerini nasıl verdiği değinilen bir başka konu oluyor. Kurumsal hayatı bırakırken yaşadığı dalgalı süreci buradaki eğitim hayatında da yaşıyor. İşini dijitale taşımak ilk etapta zorlayıcı olsa da bu durumuna adapte oluyor. Kişisel hayatında ise kendini dinleme fırsatını pandemi arasında bulduğunu söylüyor.

İki konuk ağırladığımız yayınımız yaklaşık 45 dakika sürdü. Akbank Instagram hesabından gerçekleştirilen yayının tamamını aşağıdan izleyebilir ve sohbetin detaylarına ulaşabilirsiniz.

Görsel: Instagram