Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Işıktan Heykeller Yaratılabilen LED Küp

Işıktan Heykeller Yaratılabilen LED Küp

Tittle Light, farklı tasarımı ve yapısıyla ortamınızı renklendirmek için geliyor.

Bu sıralar ‘akıllı lamba’ pazarında inanılmaz artış oluyor. Bu gelişen pazara ortak olmaya amaçlayan Tittle Light daha önceden satın aldığınız akıllı lambalardan ayrılmayı başarmış gibi görünüyor. Spin-R odanıza düşlediğiniz aydınlatma teknolojini getiriyor ve geliştirdiği akllı LED küp, programlanabilir bir yapıya sahip 512 adet LED ışıklı lambadan oluşuyor. Özellikleri arasında, 3D emojileri yansıtma, saat, zamanlayıcı, yaptığınız çizimleri yansıtma gibi mükemmel ve kullanışlı özellikler mevcut.

Özel etkinliklerinizde (parti, buluşma, toplantı vb.) ve ofislerinizde etkileyici atmosfer yaratmak için kendi desen ve renklerinizi özelleştirebilirsiniz. Müzik ritminizle senkronize edebilir aynı anda 3 boyutlu aydınlatma efektleri elde edebilirsiniz.

Klasik aydınlatma sevenler için evlerdeki masa ve tavan aydınlatmalarının yerini tutamaz fakat her kesimden insanın hoşuna gideceğine eminiz. Indiegogo’da fonlanmakta olan Tittle Light, bu süre boyunca 199 ABD dolarına ön ödeme ile sipariş verebilirsiniz. Ürünün bütün özellikleri iOS ve Android uyumlu mobil uygulamalardan Wi-Fi ile bağlanarak kontrol edilebiliyor. Tittle Light, şu anda istediği bütçeyi çoktan elde etmiş bulunuyor ve siparişlerini 2016 Eylül’de teslim etmeye başlayacak şekilde plan yapmış bulunuyor.


Görsel: Indiegogo