Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
iPhone’a Geçmek İçin Bazı Nedenler

iPhone’a Geçmek İçin Bazı Nedenler

Apple, iPhone'un tercih edilme nedenlerini kullanıcı deneyimlerinin de anlatıldığı özel bir sayfayla gösteriyor.

Akıllı telefonlarda performans, bilgi gizliliği, güvenlik ve dayanıklılık gibi özellikler kullanıcıların tercihini etkiliyor. Telefonumuzda oyunlar oynuyor, fotoğraflar çekiyor, bankacılık işlemleri gibi fiziksel olarak halletmemiz gereken günlük işleri gerçekleştiriyor, videolar izliyor ya da yaratıcılığımızı göstereceğimiz uygulamalarla çeşitli işler üretiyoruz. Hal böyle olunca telefondan farklı şekillerde yararlanmak artık bir ihtiyaca dönüşüyor. Bu özellikleri karşılayamayan mevcut telefonlarını değiştirmek isteyenler ise hangi marka ya da modele geçmesi gerektiği konusunda kafasında soru işaretleriyle arayışını sürdürüyor.

Apple, kullanıcı deneyimlerinin anlatıldığı keyifli Testimojilerle beraber iPhone’a geçiş nedenlerini derleyerek özel bir iPhone’a geçiş sayfası hazırladı. Kullanıcı deneyimlerinin yanı sıra iPhone’a geçiş ile birlikte iOS işletim sisteminde elde edilecek avantajlara, Android işletim sisteminden iPhone’a geçiş yapmak isteyenlere ya da iPhone modellerinin özelliklerini merak edenlere hitap edecek şekilde hazırlanan sayfada Bionic çiplerden yüksek performanslı pile, uygulamadan dayanıklılığa kadar iPhone modelleri her yönüyle ele alınıyor.

Yüksek performans, gizlilik ve dayanıklılık iPhone tercih etme nedenlerinden sadece birkaçı

İletişimde kalmanın ve gizliliği korumanın önemini uçtan uca şifreleme özellikli iMessage ve FaceTime ile vurgulayan, dayanıklı ekran için Ceramic Shield özelliğini ön plana çıkaran, gelişmiş kameralarının farklı koşullarda yüksek performans sergilediğini hatırlatan marka, kullanıcıların kafasına takılan sorular için ise her mecradan yardımcı olabileceğinin altını çiziyor.

Farklı nedenlerle telefonlarını iPhone ile değiştiren kullanıcıların hikayelerinin de yer aldığı sayfada performans, fotoğraf çekme ya da gizlilik nedeniyle iPhone’a geçiş yapan kişilerin kısa videolarını izleyebilirsiniz. Değişime hazır olan ancak kafasında soru işaretleri bulunanlar bu özel sayfaya göz atabilir.

Görsel: Apple