Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
IKEA Dünyanın En Geniş Katılımlı Pijama Partisini Veriyor

IKEA Dünyanın En Geniş Katılımlı Pijama Partisini Veriyor

İsveçli mobilya ve yaşam ürünleri devi IKEA, Guiness Rekorlar Kitabına girecek büyüklükte bir pijama partisi etkinliğine hazırlanıyor.

IKEA, uyku kalitesinin yaşamımızdaki etkisinin altını bir kez daha çizmek için markanın doğum yeri olan İsveç’in Älmhult kentinde dev bir pijama partisi vermeye hazırlanıyor. 28 Ağustos günü gerçekleşecek olan ve İsveç sınırlarındaki tüm IKEA çalışanlarının katılması beklenen bu etkinliğin ‘Dünyanın en geniş katılımlı pijama partisi’ olarak Guinness Rekorlar Kitabına girmesi hedefleniyor.

IKEA mağazalarının 422’sinden 387’sini kontrol eden franchise holdingi olan Ingka Group’un üst düzey yöneticilerinden Tolga Öncü’ye göre IKEA’nin sahip olduğu ürün gamının en çok satan ürünleri daima yatak odası mobilyaları ve tekstilleri oluyor. Özellikle son yıllarda IKEA müşterilerinin bu alanlara daha çok yatırım yaptığının altını çizen Ingka Group COO’su Öncü, bu dünya rekorunun kaliteli uyku farkındalığı açısından önemini dile getiriyor.

IKEA’nın Pijama Partileri Tek Günle Sınırlı Kalmayacak

Uyku kalitesi ve sağlığı konusundaki farkındalığı desteklemek için düzenlenen bu etkinlik aslında global bir kampanyanın PR ayağı. Çünkü IKEA toplamda 1 seneye yayacağı bu global kampanyayı başka etkinliklerle de destekliyor. Örneğin 31 Ağustos 2024 günü Hollanda’daki IKEA mağazalarına önden düğmeli pijama takımınızı giyerek alışverişe giderseniz, %20 ekstra indirim, çocuklar için ücretsiz İsveç kahvaltısı ve uyku uzmanlarından danışmanlık alma gibi fırsatlarla karşılaşmak mümkün oluyor. Yine IKEA Kanada ve Almanya’da benzer etkinliklere 31 Ağustos’tan itibaren rastlamak mümkün olacak.

 

Görsel: IKEA US