Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hoffice Istanbul, Bağımsız Çalışanlar İçin Altın Günlerini Başlatıyoruz!

Hoffice Istanbul, Bağımsız Çalışanlar İçin Altın Günlerini Başlatıyoruz!

Artık evde tek başınıza kös kös oturup çalışmak zorunda değilsiniz.

Bir kaç hafta önce İsveç’te başlayan ve bağımsız (freelance) çalışanların evlerini ortak çalışma alanlarına çeviren Hoffice haberini hatırlarsınız.

2005 yılında yayın hayatına başlayan Bigumigu’dan öncelikle ben ve Yalçın, sonra bizimle birlikte ekibine katılan editör arkadaşlarımızın hepsinin, bizim gibi evinden çalıştığını biliyor muydunuz?

Ruhumuzda, çalışma şeklimizde Hoffice varsa, bunu Türkiye’de yapan biz olmalıyız diyerek, İsveç’teki grup ile temasa geçtik. Yakın zamanda pilot etkinliğimizi, yani ilk kısırlı Hoffice İstanbul Günü‘nü bizim evde başlatıyoruz. 

Hoffice İstanbul‘dan haberdar olmak, bizimle beraber çalışmak, gülmek, eğlenmek (belki de dans etmek) isteyenleri Facebook grubumuza davet ediyoruz.

Hoffice İstanbul Nedir?

İstediğiniz zaman istediğiniz yerde çalışmanın esnekliği muhteşemken, bazen bir sosyal ortamın ve çalışma arkadaşlarından alınan ilhamın eksikliği duyulabiliyor. Yapılması gereken işleri bazen herhangi bir nedenlerden dolayı ertelemek kolay olabiliyor. Tek başına çalışmanın çok yalnız hissettirdiği zamanlarda ise işe koyulmak için en büyük motivasyon etrafta yaratıcı zihinlerin olması.

Hoffice Istanbul, Stockholm’da bulunan Hoffice ağının başarılı deneyimlerinden ilham alarak, ücretsiz çalışma alanları yaratma amacıyla oluşturulmuş bir ortak çalışma ağı.

Her birimizin evi varken ve söz konusu sosyal ortamın eksikliğini çekerken Hoffice Istanbul, sağladığı ağ üzerinden işleri ertelemek yerine birbirimizin evinde hep beraber odaklanarak çalışmanın mümkün olabileceğini gösteriyor. “Hoffice Günü” olarak nitelenen ortak çalışma günlerine, verimli çalışmanın olmazsa olmaz unsuru olan molaların yanı sıra, gün sonunda gerçekleşen hedefler için yapılan kutlamalar da dahil. 

Görsel; Hoffice