Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
H&M Home’dan LEGO Temalı Koleksiyon

H&M Home’dan LEGO Temalı Koleksiyon

Yaratıcılığın ve eğlencenin simgesi olarak uzun yıllardır hayatımızda yer alan LEGO, bu kez de H&M Home imzalı neşeli çocuk odası koleksiyonunda arz-ı endam ediyor.

LEGO’nun ikonik bloklarından ilham alarak yaratılan ve H&M Home‘un İskandinav stili estetik anlayışıyla harmanlanan koleksiyonda, çocuk odalarına neşe katacak ve çocukların yaratıcılığını tetikleyecek ürünler yer alıyor. Dev LEGO bloklarını andıran renkli minderler, depolama kutuları, konforlu yastıklar ve daha birçok aksesuar bu koleksiyonun parçaları arasında dikkat çekiyor. Özellikle yerde oynamanın besleyici etkisine vurgu yapan LEGO bloku göndermeli oyun halıları, ve yine LEGO bloklarından oluşan desenleriyle çocukların bayılacağı pijama takımları koleksiyonun en sevilen parçaları olacağa benziyor.

Unutmadan belirtelim: H&M Home koleksiyonu tasarlarken, LEGO’nun tema renklerine ‘pastel’ bir dokunuş yaparak, markanın İskandinav stili minimalist tasarım diline sadık kalıyor.

Okula dönüş dönemine özel olarak piyasaya sürülen bu koleksiyon aynı zamanda, sunduğu oyuncak ve giysi depolama mobilyaları ile, çocukları pedagojik olarak destekleyip onlara günlük yaşam becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

 

Görsel: H&M Home