Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hijyen Ultrasonik Teknolojiyle Buluşuyor

Hijyen Ultrasonik Teknolojiyle Buluşuyor

Sonic Soak, ultrasonik ses dalgaları aracılığıyla istediğiniz her şeyde derinlemesine hijyen sağlayan, kolay taşınabilir bir cihaz.

Toz, toprak, bakteriler, polenler, tarım ilaçları… Günümüzde temizlenmesi gereken şey çok. Hele çocuğu olanlar için hijyen bir kat daha önem kazanıyor. Peki hem gerektiği gibi temizleyip hem de aşırı su harcamasının önüne nasıl geçilir? Buyurun size, ultrasonik teknolojiyi kullanan temizleme cihazı Sonic Soak.

Indiegogo üzerindeki kampanyası Aralık ayında büyük başarıyla sonlanan Sonic Soak, hijyen alışkanlıklarımızı değiştirmeyi amaçlıyor. Modüle edilmiş ultrasonik ses dalgalarını kullanan teknolojisi sayesinde kir ve bakterilere mikroskobik seviyede ulaşarak derinlemesine temizlik sağlayan cihaz; aynı zamanda su ve enerjiyi verimli kullanmanıza da yardım ediyor. Üstelik de sirkelerle, antibakteriyel sabunlarla veya sterilazsyon cihazlarıyla uğraşmak yerine kolay ve hızlı bir çözümle size zaman kazandırıyor.

Kolay Yoldan Derinlemesine Temizlik

Sonic Soak’ı kullanmak için tek yapmanız gereken cihazı, bir kase suyun içine deterjan ekleyip temizlenmesi gereken şeyle birlikte yerleştirmek. Bundan sonrasında Sonic Soak, içerisinde bulunduğu sıvı ortama ultrason dalgaları yayarak mikroskobik boyutta, stabil olmayan kabarcıklar yaratıyor. Bu kabarcıklar temizlenmesi gereken objeye ulaşarak patlıyorlar. Bu baskı da yağ, bakteri, kir gibi kurtulmak isteyeceğiniz her şeyi temizliyor.

Kimyasal yönden yüklü antibakteriyel temizleyiciler kullanmayan Sonik Soak, çamaşır makinelerinin sert yıkama programlarının aksine yumuşak ama etkili bir sonuç sağlıyor. Üstelik oldukça da sessiz, hafif bir yağmur sesine benzer bir sesle çalışıyor.

hijyen_sonik soak_bigumigu

Yolculuklar İçin İdeal

Sonic Soak, avuca sığacak büyüklükte. Kompakt paketi ile her yere rahatlıkla taşınabiliyor. Ve her şeyi temizlemek için kullanılabiliyor. Amacı, özellikle seyahatlerinizde size destek olmak. Cihaz sayesinde kıyafetlerinizi ya da bebeğinizin eşyalarını kolaylıkla temizleyebildiğiniz için daha hafif bavulla yolculuk yapabiliyorsunuz.

Sonic Soak meyve ve sebzelerden bebek eşyalarına, traş bıçaklarından diş fırçalarına, çamaşırdan bulaşığa, ellerinizden oyuncaklara hemen hemen her şeyi temizlemek için kullanılabiliyor. Dolayısıyla; sünger veya elle temizlemesi zor eşyalar için veya elde bulaşık yıkarken ya da hijyenine ekstra önem verdiğimiz bebek eşyaları gibi şeyleri temizlerken güçlü bir destek sağlayabilir. Temizlik hastalarının da ayrıca hoşuna gidecek olan bu cihazın teslimatının bugünlerde yapılması planlanıyor.

hijyen_sonik soak_bigumigu

hijyen_sonik soak_bigumigu

hijyen_sonik soak_bigumigu

hijyen_sonik soak_bigumigu

Görsel: YouTube – Sonic Soak Facebook