Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Her Yüzeyi Ölçebileceğiniz Akıllı Mezura

Her Yüzeyi Ölçebileceğiniz Akıllı Mezura

Bagel dijital mezura, istediğiniz alanı ya da nesneleri kolayca ölçmenizi, ölçümlerinizi akıllı özellikleri sayesinde kolayca organize etmenizi sağlıyor.​

Bagel Labs tarafından geliştirilen Bagel, cetvelin ve bildiğimiz mezuraların eksik kaldığı yerlerde devreye giren, aslında her zaman ihtiyacınız olan akıllı bir mezura. 3 farklı mod sayesinde Bagel’la aklınıza gelebilecek her şeyi ve her yüzeyi ölçebiliyorsunuz.

Bagel’ın dahili hafızasına yaptığınız 100 ölçümü ses kaydı şeklinde kaydedebiliyor, mobil uygulama sayesinde akıllı telefonunuza Bluetooth üzerinden gönderebiliyorsunuz. Kullanması oldukça basit olan Bagel’ı String Mode’da geleneksel mezura gibi kullanıyorsunuz. Güçlü ve esnek sicim sayesinde 3 metreye kadar olan köşeli, kıvrımlı ve düz nesneleri, yüzeyleri ölçebiliyorsunuz.

Wheel Mode, ölçüm yaparken iki elinizini de kullanamayacağınız uzunluklar ve mesafeleri ölçerken işinizi kolaylaştırıyor. Tekerlek modu diyebileceğimiz bu mod ile Bagel’ı ölçmek istediğiniz kıvrımlı ve düz yüzeylerde tek elinizle sürüklüyorsunuz ve 10 metreye kadar olan alanları ölçebiliyorsunuz. Bagel’daki Remote Mode (Uzaktan Kontrol Modu) ise duvar, tavan gibi ulaşması güç alanları ölçmeye yarıyor. Remote Mode, 6 patente sahip yüksek frekanslı sensörü ve lazeri sayesinde 5 metrelik bir alanı santimetre ya da inç formatında kolayca ölçmenizi sağlıyor. Lityum polimer pille çalışan Bagel ortalama 8 saatlik bir kullanım sunuyor ve herhangi bir micro USB kabloyla şarj edilebiliyor.

Kickstarter kampanyasıyla fonlanan Bagel, 30.000 dolar hedefiyle yola çıkmış, kampanyanın sonlanmasına 12 gün kala büyük bir başarıyla 835.096 dolar destek almayı başarmış. Kampanya süresince Bagel ve micro USB şarj kablosuna 49 dolar karşılığında sahip olabilirsiniz.

Görsel: Kickstarter