Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dijital Mezura AIOK ile Her Tür Yüzeyde Kolayca Ölçüm Yapılabiliyor

Dijital Mezura AIOK ile Her Tür Yüzeyde Kolayca Ölçüm Yapılabiliyor

Akıllı mezura AIOK, düzensiz yüzeylerde pratik ölçüm imkanı sunmasının yanı sıra kayıt özelliği ve ölçüm modlarıyla da kullanıcının işini kolaylaştırıyor.

Yüzeyleri kolaylıkla ölçmek için tasarlanan dijital mezura Bagel, akıllı özellikleri sayesinde kullanıcının ölçümlerini pratik bir şekilde organize etmesini sağlıyordu. Şimdi Bagel’e rakip olarak ölçüm dünyasını heyecanlandıran AIOK adlı bir başka dijital mezura var karşımızda.

aiok

AIOK farklı ölçüm birimleri arasında kolayca geçiş yapıyor

Japon şirketi Y&Y Store tarafından tanıtılan AIOK; eğrilerin, düzensiz yüzeylerin ve üç boyutlu nesnelerin üzerinde yuvarlanarak uzunluklarını hesaplayabiliyor. Ultra kompakt ve hafif olduğundan tek elle rahatlıkla taşınabiliyor. Ayrıca, farklı ayarlar ve üç farklı ölçüm birimi (santimetre, inç ve fit) arasında kolayca geçiş yapabiliyor.

Avuç içi boyutundaki mezura, 54 x 54 x 17 mm’lik bir gövdeye ve yalnızca 35 gram ağırlığa sahip. Çantada ya da cepte taşıması kolay. Tıpkı geleneksel mezura gibi, anında kullanıma hazır durumda.

Ölçüm hafızası olan akıllı bir araç

AIOK yüzeydeki eğimin durumuna göre kolayca geçiş yapılabilen 3 farklı modda kullanılabiliyor. Ölçüm verileri AIOK’un dahili belleğine kaydedilebiliyor. Böylece her ölçüm için not almaya gerek kalmıyor. Cihaz tek seferde 9,9 metreye kadar olan uzun mesafeleri ölçebiliyor. yerleşik bir düğme pille (CR2032) çalışıyor ve bu pille 30 saate kadar kullanılabiliyor.

aiok

Görsel: AIOK