Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hem Sırt Çantası Hem Hoparlör: BeatBringer

Hem Sırt Çantası Hem Hoparlör: BeatBringer

Bluetooth hoparlör BeatBringer, mükemmel ses kalitesini ve taşınabilirliği sırt çantasında birleştiriyor.

Benzersiz bir tasarım, kaliteli ses çıkışı ve taşınabilirliği birleştiren BeatBringer, hafif sayılabilecek ağırlığı, kabuğu andıran korunaklı ve su geçirmez yapısıyla kullanıcılara piyasadaki Bluetooth hoparlörlerden çok daha fazlasını vadediyor. Sırt çantası şeklindeki tasarımı, BeatBringer’ı gittiğiniz her yere taşımayı ve dinlediğiniz müziği etrafınızdaki herkesle paylaşmanızı kolaylaştırıyor.

Neodimyum mıknatıslarlarla tutturulan bir bölmenin altında yer alan kontrol panelinde standart Aux ses ve Bluetooth girişleri bulunuyor. USB bağlantı noktası, akıllı telefonları şarj etmek için kullanılabiliyor.

Kompakt bir tasarıma mükemmel ses kalitesini sığdırmayı başaran, gücünü 4.400mAh lityum iyon pilden alan 5.8 kilo ağırlığındaki BeatBringer, 110 desibel ses gücüyle yüksek sesle müzik dinlemeyi sevenlerin tam olarak aradığı türden bir hoparlör. Sırt çantası şeklindeki kayışlı tasarım, ellerinizin özgür olmasını, telefon kullanabilmenizi ve böylece çalacağınız bir sonraki parçaya kolayca geçmenizi sağlıyor.

Kickstarter’da fonlanan BeatBringer’ın tamamlanmasına 25 gün bulunan kampanya hedefi 350.000 Danimarka kronu. Kampanyanın başarılı bir şekilde fonlanması durumunda destekçiler 3.700 Danimarka kronu (550 dolar) karşılığında 1 adet BeatBringer, 1 adet pil ve 1 adet şarj aletine sahip olabilecek.

Görsel: BeatBringer, Kickstarter