Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Her Duruşunda Farklı Bir Desen Üreten Yer Karoları

Her Duruşunda Farklı Bir Desen Üreten Yer Karoları

Tasarım Stüdyosu Dsignio’nun tasarladığı altıgen yer karoları, dizilime göre düzenli ya da kaotik sınırsız desenler yaratabilmenize fırsat sunuyor.

Tasarım Stüdyosu Dsignio’nun, Harmony-Peronda için hazırladığı petek formundaki, desenli yer karoları sarı, mavi, gri, yavruağzı gibi canlı renklere sahip ve üzerlerinde belli başlı desenleri bulunuyor. Karoların alametifarikası ise, tek bir desene sahip olmamaları. Altıgen karoları çevirebiliyor, çevirdikçe de yeni desenler, farklı kompozisyonlar elde edebiliyorsunuz

Bu desenler; karoları birleştirirken, pek çok farklı görüntü oluşturmaya fırsat verecek şekilde üretilmiş: Kendi kendini tekrar edebilen küçük motiflerden, uzayıp giden ve kendini tekrar etmeyen desenlere kadar pek çok tasarım arasından seçimi kullanıcıya bırakıyor.

Harmony-Peronda karoları ayrıca diğer geleneksel karolara göre daha yeşil. Üretim sürecinde hiç atık su üretilmiyor, kullanılan malzemeler geri dönüşüme uygun ve üretim süreçlerinde çıkan atıklar tekrar kullanılabilir. Ayrıca verimli kullanım ömrü de geleneksel yer kaplamalarından uzun olduğu için uzun vadeli atıkları azaltıyor.

Görsel; dsignio