Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Geleneksel Halıların Sonunu Getirecek Yapboz Halılar

Geleneksel Halıların Sonunu Getirecek Yapboz Halılar

Kinder Ground, dörtgen halılardan sıkılanların farklı geometrik şekillerde, yapboza benzer halılar oluşturabileceği modüler bir halı sistemi.

Kinder Ground, değişken parçaları birleştirirken içinizdeki tasarımcıyı yansıtabileceğiniz modüler bir halı markası. 2015 yılında Toronto İç Tasarım Fuarı’nda (Interior Design Show Toronto) sergilenen Kinder Ground ile farklı şekillerdeki rengarenk parçaları birleştirerek hayal gücünüzle birlikte klasikleşmiş dikdörtgen veya yuvarlak halıların ötesine geçebileceğiniz tasarımlar oluşturabiliyorsunuz.

Amerika merkezli marka, ürettiği halılarla daha çok çocukların yaratıcılığını geliştirmeye ve evlerin onlara ait alanlarını şekillendirmeye odaklanmış. Ancak, her yaşta insan, çocukların düşünce tarzına göre hazırlanmış bu birbirinden canlı renk ve desenlerdeki halı parçalarıyla yaratıcılığını konuşturabiliyor.

Modüler ve çağdaş tasarımlı parçalardan oluşan halılar inovatif şekilleri birleştirmenize imkan tanıyor. Koleksiyonda; üçgenler, altıgenler, baklava biçiminde halılar yer alıyor. Canlı renklerle farklı şekillerin birleşiminden kişiye özel ve eğlenceli halılar ortaya çıkıyor.

Tasarım sürecinin başlangıcında, pek çok farklı geometrik şekille denemeler yapan Kinder Ground, halıların yapboz parçaları gibi birleştirilebilmesi fikrinden yola çıkmış ve bu denemeler sonucunda ortaya birbirinden farklı kombinasyonlarla 37 tasarım yaratılabilen; üçgen, altıgen, baklava şeklindeki, renk renk ve desen desen halılar çıkmış.

Geleneksel halı tasarımının çözümlenmesi olarak bahsedebileceğimiz kinder GROUND halı sistemi, içindeki çocuğu büyütmek istemeyen her yaşta insanı evlerini rengarenk oyun alanlarına çevirmeye davet ediyor.

Görsel: kinder GROUND