Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hem Sele Hem Bisiklet Kilidi: Seatylock

Hem Sele Hem Bisiklet Kilidi: Seatylock

Seatylock, aynı anda sele ve bisiklet kilidi işlevi sunarak hem bisikletinizin güvenliğini hem de pratik bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Bisiklet, bazılarımız için vazgeçilmez bir ulaşım aracı hatta bir yaşam biçimi. Özellikle büyük şehirlerde bisikletleri hırsızlığa karşı korumak önemli bir sorun. Seatylock bisiklet kilidi, bu soruna oldukça güvenli bir çözüm sunuyor. Öyle ki bisikletinizi tekrar kullanacağınız ana kadar arkanızda iç rahatlığıyla bırakabilirsiniz.

Hırsızları caydıran selesiz bisiklet görüntüsü

Seatylock, yerinden çıkarılabilen ve kilide dönüşen bir bisiklet selesi. Amacı, bisiklet kullanılmadığı anlarda onu tamamen sabit bir obje haline getirmek. Hırsız kilidi açsa bile anında bisiklete binip gidemeyeceğinden hırsızlığa karşı ekstra caydırıcı bir etki yapıyor.

Klasik bisiklet kilidine göre daha pratik

Seatylock aynı zamanda ekstra bir bisiklet kilidi taşımaya son verdiğinden kullanıcının yaşamını da pratikleştiriyor. Her zaman kilidinizin yanınızda olduğundan emin bir şekilde yola çıkıyorsunuz. Birkaç saniye içinde seleyi takıp çıkarabiliyorsunuz. Su geçirmiyor. Dayanıklı ve aynı zamanda hafif olması amaçlandığı için sertleştirilmiş çelik ve havacılıkta kullanılan alüminyum ile yapılmış. Trekking versiyonu 1,3 kg, Comfort ise 1,4 kg ağırlığında. Dağ bisikleti, katlanır bisiklet, elektrikli bisiklet ve piyasada bulabileceğiniz her türlü bisikletle uyumlu olduğu belirtilmiş. ABD’li bir girişim olarak Seatylock, Kickstarter’daki 40.000 dolarlık fon hedefini katlayarak 14 Kasım 2014’te 137.190 dolar destek toplamış. Şu anda piyasada olan ürünü Amazon‘dan satın almak mümkün.

Hem Sele Hem Bisiklet Kilidi: Seatylock Hem Sele Hem Bisiklet Kilidi: Seatylock

Hem Sele Hem Bisiklet Kilidi: Seatylock Hem Sele Hem Bisiklet Kilidi: Seatylock Hem Sele Hem Bisiklet Kilidi: Seatylock

Görsel: Kickstarter