Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İçinde Beyaz Giyen Kadınların Yer Almadığı (Şükürler Olsun) Bir Ped Reklamı: HelloFlo

İçinde Beyaz Giyen Kadınların Yer Almadığı (Şükürler Olsun) Bir Ped Reklamı: HelloFlo

HelloFlo tampon/ped abonelik hizmetinin son reklamı büyüme isteği üzerine bir komedi.

HelloFlo esasen bir tampon/ped abonelik hizmeti. Doğum sonrası dönem gibi özel durumlardan tutun da, kendi seçtiğiniz ürün seçkisinden oluşan ve her ay kapınıza kadar düzenli gelen bir paket servisten bahsediyorum. 

İşte HelloFlo’nun son reklamı da ‘Period Starter Kit‘ adını verdikleri regl öncesi hazırlık paketi için çekilmiş bir komedi reklamı.

Biz kız çocukları erkenden büyümeye biraz meraklıyızdır. Kadın olma yolunda bazen kendi kendimize komik adımlar atarız. Portakallardan göğüs yapmak, evcilik oyunlarında anne olmak, annelerimizin topuklu ayakkabılarını evin içinde giymek -ama asla yürüyememek- yaptığımız gülünç şeylerden birkaçına örnek olabilir.

Tabii işi abartıp pedimize kırmızı oje sürerek regl olmuş gibi de davranabiliriz. Bu reklamda da pedi kırmızı ojeyle boyayan ve tüm arkadaşlarına regl olduğu haberini veren kızın hikayesine tanık oluyoruz. Kızın yalanını annesi keşfeder ve kızının şerefine ‘first moon parti’ hazırlar. (Evet ülkemizde hala pek çok yerde kız çocukları tokatlanıyor ilk regl olduklarında ama işte herkes biz değil)

Sonuç olarak bu çılgın partiden sıkılan kızımız  gerçekten regl olmadığını itiraf edince annesi Period Starter Kit hediyesini verir. 

KÜNYE:
Marka: HelloFlo
Yazan ve Yöneten:Jamie McCelland and Pete Marquis
Editör: Karen Kourtessis