Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Günlük İşlerden Keyif Alabileceğimizi Hatırlatan Robot Çiftçi

Günlük İşlerden Keyif Alabileceğimizi Hatırlatan Robot Çiftçi

Bir robotun yaşamından kısa bir kesit sunan “The Soup”, günlük işlerin sıkıntı ya da stres kaynağı olmak yerine meditatif bir eylem olabileceğini hatırlatıyor.

Film yapımcısı John Torres, “The Soup” (Çorba) isimli kısa animasyonunda bir kase çorba yapmak için bahçede bitkilerin büyümesini sabırla bekleyen robotik bir çiftçiyi konu alıyor “The Soup”un yapımında Blender kullanılmış.

Filmin açıklama kısmında şu bilgiler yer alıyor: “Hikayemiz, olağanüstü bir sabra sahip bu çalışkan karakterin, olağanüstü bir çorba yaratma konusundaki titiz yolculuğu etrafında dönüyor. Etkileyici hikaye anlatımıyla; azim, farkındalık ve en basit görevlerde bulunabilecek neşenin erdemlerini vurguluyor. Bu olağanüstü robot çiftçinin büyüleyici dünyasını ve çorba yapma sanatının içindeki derin güzelliği keşfederken bize katılın.”

En basit ve sıradan görevler bile neşe kaynağı olabilir

Kısa animasyon, Barselona Bağımsız Film Yapımcıları Festivali’nde En İyi Yönetmen dalında aday gösterilmiş ve FIN Atlantic Uluslararası Film Festivali’nde, 2023 FIN Çocuk Gençlik Film Yarışması’nda finalist olmuş.

John Torres’in çalışmalarını Instagram’ı üzerinden de takip edebilirsiniz.

Görsel: John Torres