Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
GunJack: Eve Evrenini Samsung Gear’a Taşıyacak Sanal Gerçeklik Oyunu

GunJack: Eve Evrenini Samsung Gear’a Taşıyacak Sanal Gerçeklik Oyunu

Oculus Rift için "Eve: Valkyrie" oyununu geliştiren CCP Games Samsung Gear için de en iyi oyununu geliştirmeyi hedefliyor.

Samanyolunun geri kalanını kolonize etmeye başlayan insanoğlunun hikayesine dayanan Eve Online ile Eve: Valkyrie CCP Games tarafından geliştirilmişti. Oyun şirketi şimdi Samsung Gear’in en iddialı sanal gerçeklik oyununu piyasaya çıkartacak.

Unreal Engine 4 görselleriyle Samsung’a özel tasarlanan oyun Eve evreninde geçiyor. Diğer oyunlardan en büyük farkıysa uzay uçuşundan ziyade çatışma kısmına önem vermesi. Sıralama ve itibara göre oyun karakterlerinin gösterilişi, 360 derecede engin bir çatışma deneyimi edinme, farklı uzay gemilerini seçebilme oyunun vaat ettiği özelliklerden birkaçı.

Oyuncunun maden gemisi üzerinde taret operatörlüğü yaptığı Gunjack’te hedef, teçhizatı korsanlardan ve diğer potansiyel saldırganlardan korumak.

Oculus Rift için geliştirilmiş Eve: Valkyrie geleneksel oyun kumandası gerektirirken Gear VR’in buna ihtiyaç duymaması oyunu bekleyenleri ayrıca sabırsızlandırıyor.

Fiyatı hakkında henüz bilgi verilmeyen oyun Samsung Gear VR’ın çıkışıyla birlikte merak edenlerle buluşacak.

Görseller: EveOnline