Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Google’la ABD’nin Ulusal Parklarında Sanal Gerçeklik Yolculuğu

Google’la ABD’nin Ulusal Parklarında Sanal Gerçeklik Yolculuğu

Google Arts & Culture'ın hazırladığı mikro site ile ABD'nin 5 farklı eyaletindeki farklı doğal dokuya sahip ulusal parkları ziyarete çıkıyoruz.

Google’ın sanat ve kültür alanındaki çalışmalarının çatı organizasyonu Cultural Institute yapı değiştirerek kültür sanat faaliyetlerini herkese ulaştırmak için geliştirilen Art & Culture‘a dönüştü. Mobilden bağlanarak farklı bir deneyim sunan Arts & Culture, The Hidden Worlds of The National Parks mikro sitesiyle, Kuzey Amerika’nın farklı uçlarındaki ulusal parkları ziyaret edebiliyoruz.

Alaska, Hawaii, New Mexico, Utah ve Florida eyaletlerindeki ikonik ulusal parkları, orada çalışan korucularla birlikte gezme ve önemli detayları hakkında bilgi edinme şansına sahip oluyoruz. Yolculuğumuz 360 derece gerçekleşiyor ve önemli noktalarda durup çevreyi seyredebiliyoruz. Başka bir yere gitmek istediğimiz zaman ise Street View’daki gibi ilerliyor ve ulusal parkların farklı değerlerine ulaşıyoruz. The Hidden Worlds of The National Parks’ı buradan deneyimleyebilirsiniz.

Görsel: The Hidden Worlds of The National Parks