Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gerçek Zamanlı Sosyal Medya Yönetimi Üssü

Gerçek Zamanlı Sosyal Medya Yönetimi Üssü

Avustralya rugby ligi sırasında kurulan 'Mission Control Room' sayesinde gerçek zamanlı sosyal medya yönetimi gerçekleştiriliyor.

Avustralya ulusal rugby ligi NRL, Superbowl gibi düşünebileceğimiz etkinlik State of Origin sırasında ‘Mission Control Room’ adını verdiği geçici bir üs kurdu. Bu pop-up sosyal medya yönetimi merkezi stadyumun içinde yer aldı. Bu proje için eski rugbyciler ve ünlüler de sosyal medya uzmanları ile birlikte çalıştırıldı. Aynı zamanda reklam yazarları ve tasarımcılar da özel içerik üretimini anında yapabilmek için merkezde bulunuyordu. Yılın en önemli spor etkinliklerinden birinin gerçekleştiği saatler boyunca sosyal medyada üretilen ilgili içeriklerin hepsi takip ediliyor, diğer yandan da maçtan önemli görüntüler alınıp tasarımlara çevrilip gerçek zamanlı olarak sosyal ağlarda paylaşılıyor.

Projenin ajansı VML Avustralya.
Superbowl’daki elektrik kesintisi sırasında doğru aksiyonu alan ve yıl boyunca konuşulan Oreo, bunun birinci sebebini açıklamıştı; olay gecesi marka ekibi ajansta onlarla çalışıyordu ve hızlı onay mekanizması işe yaradı. Haberi buradan inceleyiniz.