Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
General Electric’e Göre Bugün Dünya 3 Boyutlu Baskı Günü

General Electric’e Göre Bugün Dünya 3 Boyutlu Baskı Günü

General Electric 3 Aralık gününü Dünya 3 Boyutlu Baskı Günü ilan ediyor ve etrafında bir kampanya yaratıyor.

3D Print My Gift, General Electric’in yeni yıl kampanyası, kullandığı altyapı Tumblr, merkezine koyduğu teknoloji ise 2013’ün yıldızı 3 boyutlu baskı. Marka zaten hali hazırda uzun zamandır 3 boyutlu baskı teknolojisini iletişiminin içinde bulunduruyor, son Chicago ziyaretimde otobüs giydirmelerindeki dekorları bu teknoloji ile bastığına dikkat etmiştim.

Markalar sosyal medyada etkileşim yaratmak uğruna özel gün uydurmayı çok seviyor, General Electric ise bu trendi kampanyasına doğru bir şekilde bağlamış denebilir. Çünkü bu bir yeni yıl kampanyası. 3 Aralık tarihini Dünya 3 Boyutlu Baskı Günü ilan eden marka kullanıcıların birbirlerine yeni yıl hediyelerini bu teknolojiyle basılmış ürünlerden vermesini sağlıyor.

3 Aralık’ta siteye giriyorsunuz, bir prototipi seçip #3DPrintMyGift etiketiyle gönderiyorsunuz. Sitede sizin seçtiğiniz prototipi Al Roker, Stacy London, Craig Bresiow gibi ünlüler tasarıma dönüştürüyor. Ürünleri gerçeğe dönüştüren tarafta kişiler haricinde markalar da varİ Spotify gibi. Ürün kapınıza kadar ücretsiz olarak postalanıyor, içlerinde iPhone 5 kılıfı kılıfı gibi seçenekler var.