Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Fransa’nın Netflix’i Kullanıcılar İçin Kahve Markası Yaratıyor

Fransa’nın Netflix’i Kullanıcılar İçin Kahve Markası Yaratıyor

CANALplay tüketicilerin film izlerken uyanık kalması için bir kahve markası yaratıp sınırsız paketini içine promosyon olarak koydu.

Sıradan bir etkinlik işini, bir promosyon çalışmasını ya da bir dijital projeyi vaka videosuyla çok daha geniş kitlelere ulaştırmabileceğiniz 2013’ün en net çıkarımlarından oldu. Fransa’nın Netflix’i diyebileceğimiz CANALplay film izleyenlerin gece sonunu getiremedikleri çünkü uyuyakaldıkları noktasından çıkış yaparak bir promosyon kampanyası oluşturuyor. Aslında promosyonun çok ötesinde, ürün geliştirme de diyebiliriz.

Marka bir kahve markası yaratıyor ve bunun için Parisli ajans Buzzman ile çalışıyor. Limitsiz film ve dizi paketini tanıtırken bu yolu seçen marka için ‘Imsomny Coffeee’ kahve markasının ürünleri tüketicileri uyanık tutmak görevini üstleniyor. %100 Arabica kahvesi kullanan kahve markasını satın alanlar CANALplay’den 1 aylık deneme paketi alıyor. Bir paket kahve yalnızca 5 euro ve karşılığında kahve paketinin arkasındaki kodu kullanmanız istediğiniz film ve dizisi 1 ay ücretsiz izlemeniz için yeterli.