Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bir Reklam Mecrası Olarak Kahve Lekesi

Bir Reklam Mecrası Olarak Kahve Lekesi

Kağıt Havlu markası Regina, kendi sektörünün önde gelen fuarları için reklam alan ilk kahve lekesinin yaratıcısı oluyor.

Kağıt havlu markası Regina, her yıl gerçekleşen markanın geleceği için önemli bir mesleki fuarda öne çıkabilmek için dünyanın ilk markalı kahve lekesi projesine imza atıyor. OgilvyAction Dussendorf ekibi tarafından geliştirilen proje için özel üretim kahve kupaları, dökülen kahveyi tabanındaki üç boyutlu marka amblemine işlemek suretiyle bırakıldığı yerde logo şeklinde iz bırakıyor.

Tabii fuar sırasında stand ziyaretçilerine ikram edilirken dökülen kahve hemen orada Regina kağıt havluları ile temizleniyor.
Sıradan bir fuar gününde gezdiğiniz standlarda böyle yaratıcı ve son derece gereksiz bir ürün promosyonu ile karşılaştığınızda unutamazsınız sanırım. Fuar günlerinin sonunda Regina geçtiğimiz yıla göre %20 daha fazla anlaşma sağlamış, fuarda en çok konuşulan markalardan biri olmuş ve endüstrideki tüm satınalmacıların dikkatini çekmiş. Dahası bu proje için üretilen özel kupalardan 360 tanesi ortada yok.