Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Fransa’nın En Çaçaron İkilisiyle Beraber Canal+’a Abone Olmak

​Fransa’nın En Çaçaron İkilisiyle Beraber Canal+’a Abone Olmak

Fransa’nın eğlence kanalı, çevrim içi abonelik formlarını oldukça eğlenceli bir hale getirmiş.

Fransa’nın eğlence kanallarından Canal +, çoğu insanın sevmediği, sıkıcı ve uzun süreçlerinden dolayı yarısında vazgeçip sayfayı kapatmasına sebep olan çevrim içi abonelik formlarının da kendileri gibi eğlenceli olması gerektiğini düşünmüş ve interaktif bir form haline getirmiş.

Canal +’ün hazırladığı yeni çevrim içi abonelik formlarında, ziyaretçilere kanalın sevilen eğlence programlarından iki ünlü karakter, Catherine ve Liliane eşlik ediyor ve onları eğlenceli bir şekilde yönlendiriyor.

Catherine ve Liliane, ekranın tamamını kaplayan görüntüleriyle mini şovlarına başlıyorlar ve kendi aralarında dedikodu yaparken arada size dönüp ekranın altında beliren kutucuklara ne yazmanız gerektiğiyle ilgili sizi yönlendiriyorlar. Yazdığınız isimle dalga geçiyor, laf atıyor, espiriler yapıyorlar. Cevaplarınıza göre tepkileri de farklı oluyor, mesela e-postanıza bülten gönderilmesine izin vermezseniz gayet tatlı bir şekilde sizi tersliyorlar.

Kampanya sonunda abonelik sayısında %18 artış gerçekleşmiş ve ikilinin eğlenceli tavırları sayesinde kampanya sosyal medyada da oldukça konuşulmuş.

BETC Paris imzalı kampanya, Cannes Lions 2015’te Direct kategorisinde Gold Lion’ın sahibi oldu.

Görsel; Youtube