Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Fiat’ın Eski Açıkhava Baskıları Barınaklarda Hayvanlara Ev oluyor

Fiat’ın Eski Açıkhava Baskıları Barınaklarda Hayvanlara Ev oluyor

Billboard'larda belirli bir süre kullanılan baskılar yeniden değerlendiriliyor.

Binlerce yıl önce evcilleştirdiğimiz hayvanlar günümüzde sokaklarda veya üretimhanelerde yaşıyor. Üretimhane yerine çiftlik demek ise durumu kabul edilebilir hale getiriyor. Sokaklarda ise hayatta kalmak için savaşıyorlar. Bu konuda atılan her olumlu adım ise teşekkürü hak ediyor.

Birçok belediye ve mahalle sakini kış mevsiminde kediler için farklı tasarımlarla kedi evi
yapıyor. Bu yıl Ürgüp’teki Pet Yardım da kış boyunca köpekler için sıradışı bir yardım kampanyası yürütüyor. Fiat da bu duyarlılık ve sosyal sorumluluk çalışmalarına sofrada tuzu bulunan bir proje başlattı.

Bolluca Hayvan Barınağında yardım, destek ve her şeyden çok sevgi bekleyen binlerce köpeğin soğuğu bir nebze daha az hissetmesi için Fiat, açıkhava baskılarını yeniden değerlendirip köpek kulübesine dönüştürdü. Proje kapsamında şu ana kadar 6 set yuva yapan Fiat, her malzemeyi atıl açık hava reklamlarını değerlendirerek temine diyor. Fiat 500 Ailesinin reklamı için kullanılan baskılarla, yeni nesil Ducato’nun iletişim çalışmalarında kullanılan demir ve kontrplaklar kullanılmış.

Yıl boyunca tüm açık hava reklamlarındaki atıl malzemeler yeniden kullanılarak Bolluca’da yuvaya dönüşecek. Birey olarak yardımcı olabileceğimiz can sayısının sınırı olabilir fakat daha kalabalık olduğumuzda her canın mutlu, tok ve güvende yaşamasını sağlayabiliriz.

Hazırlanan filmin Instagram versiyonu ise;

#sokaktakidostlar ilgi, sevgi ve destek bekliyor. #Bolluca

A post shared by FIAT Türkiye (@fiat_tr) on

Görsel; Youtube