Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ferrari’nin 40 Yıl Sonra Açılan Mektupları

Ferrari’nin 40 Yıl Sonra Açılan Mektupları

Ferrari, We Are Social Milan iş birliğiyle üç çocuğun 40 yıllık hayallerini gerçekleştirdi.

İkonik otomobil üreticisi Ferrari, We Are Social Milan iş birliğiyle üç çocuğun 40 yıllık hayallerini gerçekleştirdi. Çocukken Ferrari otomobillere olan sevgilerini ve ünlü Maranello fabrikasını ziyaret etme isteklerini birer mektupla dile getiren üç kişinin dilekleri tam 40 yıl sonra gerçekleşti.

16 yaşından küçük çocukların üretim tesislerini ziyaret etmesine izin verilmediği için o dönemde dileklerini gerçekleştiremeyen üç çocuğun mektubu yıllarca Enzo Ferrari tarafından kendisine gelen yüzlerce mektupla birlikte saklandı.

We Are Social Milan’ın Enzo Ferrari’ye saygı niteliğindeki yeni projesi kapsamında ikonik markanın kurucusuna gönderilen mektuplar açıldı ve içlerinden seçilen üç kişinin dilekleri gerçekleştirilerek öyküleri “Hayal kurmaya devam et” adlı mini belgeselde toplandı.

40 yıl önceki mektupların sahipleri olan David, Alessandro ve Michele, Enzo’nun oğlu Piero Ferrari ile tanışarak yıllar önce hayalini kurdukları tesis gezisini gerçekleştirdiler. Mini belgesel çalışması Ferrari’nin web sitesi ve sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ferrari (@ferrari)’in paylaştığı bir gönderi

Görseller: Twitter, Youtube, Instagram