Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Facebook Duvar Gönderisine İngiliz Ped Markasından Videolu Cevap!

Facebook Duvar Gönderisine İngiliz Ped Markasından Videolu Cevap!

Kadın ped markalarının reklamlarını az çok bilirsiniz, kadınları gülümsetmek ve onları mutlu edebilmek için birçok şeyin garantisini verirler. Hatta bunu, ped reklamlarının vazgeçilmez klişesi 'mavi suyla' ispat da ederler 🙂

Richard Neil adındaki bir kullanıcının, geçtiğimiz günlerde İngiliz ped markası Bodyform'un Facebook duvarına şu komik yazıyı göndermesiyle başladı her şey.

Yazıda Neil kısaca, reklamların tamamen yalan olduğunu, kız arkadaşının Bodyform'un vaat ettiği gibi hiç macera dolu şeyler yaşamadığını söylüyor! Gönderiyi beğenenlerin sayısı şu an 87 bini geçmiş durumda, sosyal medyada nasıl bir etki yarattığını siz düşünün artık 😀

Neil'in bu gönderisine nasıl cevap vereceğini kurgulayan Bodyform, markanın "hayali" CEO'sunun ağızından tüm gerçekleri söylemeye karar veriyor ve YouTube'da aşağıdaki videoyu paylaşıyor. Asıl komik olan ve kullanıcıları şok eden de bu video oluyor :))

Tek bir kullanıcının gönderisiyle tüketici iletişimini bu boyuta taşıyan BodyForm, Neil'in gönderisi için paylaştığı videounun altına içten bir dille şu metni de ekliyor:

"Hi Richard. We loved your post on our Facebook page. We are always grateful for input from our users, but your comment was particularly poignant. If Facebook had a "love" button, we'd have clicked it. But it doesn't. So we've made you a video instead. Unfortunately Bodyform doesn't have a CEO. But if it did she'd be called Caroline Williams. And she'd say this."

Bu da Neil'in duvar gönderisinde bahsettiği, eski Bodyform reklamlarından biri 🙂