Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evi Kurumsal Ofis Ortamına Dönüştürmek

Evi Kurumsal Ofis Ortamına Dönüştürmek

Kurumsal Ev, evleri kurumsal ofis ortamına dönüştüren hizmetleriyle ve evde yer tutmayan kompakt kabinleriyle ev ofis sistemine yeni bir soluk getiriyor.

Ev artık ofisimiz, okulumuz, atölyemiz, spor salonumuz, çevrim içi sosyalleşme alanımız ve daha pek çok şeyimiz. Bu durumun salgın geçse de kalıcı olabileceğini öngörebiliyoruz artık ve çoğumuz “Evde işe en iyi nasıl odaklanabilirim, nasıl rahat ve sağlıklı bir çalışma ortamı kurabilirim?” gibi önemli soruların çözümlerini arıyoruz. Hareketsizliğe ve evdeki gürültüye karşı benzersiz tasarımlar, ayakta çalışma standları, yatarak çalışma mobilyaları ve evinizi eksiksiz bir ofise dönüştürecek pek çok çözüme daha önce yer verdik. Şimdi sırada Kurumsal Ev’in evleri ofis ortamına, hatta bunun da ötesinde kurumsal ofis ortamına dönüştüren pratik çözümleri var.

“Yeni normal”in ideal ev ofisi

Kurumsal Ev’in ürünlerine ilk göz attığınızda kompakt çalışma kabinleri dikkat çekiyor. Çalışırken ev ortamından izole olmayı sağlayan, çalışma saatleri dışında ise dolap gibi kapaklarını kapatıp gizleyebildiğiniz tasarımlar bunlar. Tasarımları evinize uyum sağlayacak veya şirketinizin kurumsal kimliğini yansıtacak şekilde özelleştirebiliyorsunuz. COMFORT Çalışma Ünitesi ve onun küçük versiyonu COMFORT MINI, TREND Çalışma Ünitesi ve META Çalışma Sistemi olmak üzere 4 ürün sunuyorlar.

Kurumsal Ev’in hizmetleri ise ofis kurulumunun geleceği hakkında öngörülerinizi güçlendirecek türden. Danışmanlık, kurumsal lease, kurumsal kimlik uyarlama gibi hizmetlerle şirketlerin yeni normale uygun ev-ofisler yaratmasını sağlıyorlar. Örneğin Garanti BBVA’nın uzaktan çalışma ekipleri için çözüm ortaklarından biri olmuşlar.

Kurumsal Ev’in hedefi, insanlara yeni normal şartlarında en uygun ev-ofis dengesini tasarlamakta yardımcı olmak. İhtiyaçlarınıza en uygun çalışma düzenini geliştirmenizi ve en doğru ürün karmasını satın almanızı veya kiralamanızı sağlıyor. Diyelim ki pandemi sonrasında uzaktan veya hybrid çalışma sistemine geçtiniz. Bu nedenle ofisinizin ihtiyaçları değişti. Kurumsal Ev, bu noktada devreye girip yeni trendler doğrultusunda ofisinizin kullanım ve metrekare optimizasyonunu sağlıyor. Bir şirket kurumsal kimliği çalışanlarınının evlerine taşımak isterse Kurumsal Ev, kurumsal kimliğin analizini yaparak şirkete özel renk, görsel ve malzeme paletleri belirliyor. Şirkete ait kurumsal kimlik çevrim içi toplantı ve seminerlerde de görünür oluyor. Mobilyalara entegre edilmiş “yeşil ekran”da görünecek fotoğraf veya videolar KURUMSAL EV tarafından hazırlanıyor.

Kurumsal Ev, Çatı şirketi REDA’nın mimar ve iç mekân tasarımcılarından oluşan ekibiyle çalışıyor. Seçtiğiniz mobilyalar belirttiğiniz adreslere teslim ediliyor ve mobilyalarınızın montajını da Kurumsal Ev gerçekleştiriyor. Mobilyalar kurumsal kiralama süresi boyunca garanti altında oluyor. Kiralama süresince tüm bakım ve onarımları da hizmete dahil.

Görsel: Instagram