Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Euro 2016’nın En İyi Reklamını Birlikte Belirliyoruz

Euro 2016’nın En İyi Reklamını Birlikte Belirliyoruz

Euro 2016 yolunda Türkiye A Milli Futbol Takımı’na destek için hazırlanan reklam filmleri arasından favorinizi anketimize katılarak belirleyin.

Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanına ortak olmak için 2 yıldır mücadele veren Türkiye, 10 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında Fransa’da gerçekleşecek ve 24 takımın katılacağı 15. Avrupa Futbol Şampiyonası serüveninde yerini almayı başardı. A Milli Takım, çekilen kura sonucu D Grubu’nda Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti ve İspanya ile eşleşti ve ilk karşılaşmasını 12 Haziran’da Hırvatistan’a karşı oynamaya hazırlanıyor. Avrupa Kupası’na giden zorlu yolda sahada ay-yıldızlı formayı terletecek olan 11 futbolcuya 78 milyon, ekranları başından tek yürek halinde destek verecek.

A Milli Takım resmi sponsorları ve tedarikçileri arasında yer alarak bu heyecana ortak olan markalar, Euro 2016’da sonuna kadar Türkiye’nin yanında ve Milli Takım taraftarlarının hislerine tercüman olacaklarını hazırladıkları kampanyalarla gösteriyor.

Türk Milli Takımı sponsorları arasında; Türk Hava Yolları, Coca-Cola, SporToto, Nike, Turkcell, Mercedes-Benz, Ülker ve Kütahya Seramik yer alıyor. Milli Takım’ın resmi tedarikçileriyse; Acıbadem, Arko Men, CarrefourSA, TeknoSA, Opet, Dyo, Petlas, Nacar ve Sarar markalarından oluşuyor.

Euro 2016 coşkusunu en iyi yansıtan, milli duygulara seslenerek taraftarları ateşleyen işleri sizler için derledik ve en beğendiğiniz reklam filmini, düzenlediğimiz ankete katılarak sizlerin belirlemesini istiyoruz.

&amp;lt;a href=”<a href=”http://polldaddy.com/poll/9440266/” &amp;gt;euro”>http://polldaddy.com/poll/9440266/”&amp;gt;Euro</a> 2016 coşkusunu en iyi yansıtan, milli duygulara seslenerek taraftarları ateşleyen en iyi reklam filmi hangisi?&amp;lt;/a&amp;gt;


Nike Football: Devre Arası Konuşması 360

Ajans: Wieden+Kennedy Amsterdam


Turkcell – Formaya #RuhunuVer

Ajans: Propaganda


Mercedes-Benz Milli Takımlar 20. yıl Sponsorluk Reklam Filmi

Ajans: 4129GREY


Coca-Cola Milli Takım 2016

Ajans: Ogilvy & Mather Istanbul

https://vimeo.com/169656240


Ülker – Mutluluk Futbolda

Ajans: TBWAISTANBUL


Türk Hava Yolları – Türkiye’yi uçurma sırası artık Milli Takım’da!

Ajans: MullenLowe Istanbul


Arko Men 2016 Milli Takım Reklam Filmi #Euro2016

Ajans: McCann Istanbul


CarrefourSA – Sesi Kısılan Çalışanlar Milli Takım Reklamı

Ajans: TBWAISTANBUL


Dyo A Milli Takım Euro 2016 Reklam Filmi

Ajans: FCB


Opet Milli Takım Reklam Filmi

Ajans: Rafineri


Petlas – Milli Takım – Pes Etme

Ajans: Havas Worldwide Istanbul


Euro 2016 Teknosa İmaj Filmi

Ajans: Sportsnet

Görsel: YouTube