Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
En Sıkı Sarılmaların Hediyesi

En Sıkı Sarılmaların Hediyesi

UNIQLO, termal giysi serisi HeatTech’i Fransa’da “Hug to Unlock” kampanyasıyla tanıtıyor.

Japonya merkezli giyim üreticisi ve perakendecisi UNIQLO, Hug to Unlock ile kampanyasıyla soğuk kış günlerinde kalpleri ısıtıyor. Marka bu kampanyada tatlı bir kucaklaşmanın gücünü ve bu kucaklaşmanın sıcak günlerin anahtarı olabileceğini gösteriyor. Kendi markası olan HeatTech termal giysilerinin sağladığı sıcaklığı, hem manevi hem de fiziksel olarak sıcaklık veren bir deneyimle anlatmış oluyor.

 

İnsanlar arasında bağ kuran sıcak bir dokunuş

Hug to Unlock için sarılan insanlara HeatTech ürünleri veren düzeneklerler hazırlanmış. Bunları, sarılma karşılığında termal giysi veren otomatlar gibi düşünebilirsiniz. Bu otomatlar, insanlar birbirine sarıldıkça göstergesi sarıdan (sıcak) kırmızıya (aşırı sıcak) doğru yükselen bir ölçüm sistemiyle onları izliyor ve en sıcak noktaya çıktıklarında onlara termal giysi hediye ediyor. Kampanya Parisli pazarlama ajansı The Pill tarafından hayata geçirilmiş.

Bu eğlenceli aktivasyon, UNIQLO’nun termal giysi serisinin işlevsel yönlerini vurgulamasının yanı sıra Fransa sokaklarına insani bir bağ ve sıcaklık dokunuşu yapıyor gibi görünüyor. Siz ne dersiniz?

Otomatların hediye ettiği HeatTech serisi, farklı ihtiyaçlara ve iklimlere uyacak çeşitli sıcaklık seviyeleriyle sunuluyor. Normal versiyon hafif soğuklar için, HeatTech Extra Warm daha soğuk koşullar ve HeatTech Ultra Warm daha ekstrem koşullar için özel olarak tasarlanmış.

HeatTech termal giysileri; polyester, akrilik, suni ipek ve spandeks dahil olmak üzere sentetik elyafların karışımından üretilmiş. Bu kombinasyon ısıyı tutma, nemi uzaklaştırma, esneklik ve rahatlık sağlayarak HeatTech’i soğuk günler için ideal bir giyecek haline getiriyor.

UNIQLO’nun açıklamalarına göre HeatTech parçaları vücut ısısını tutuyor ve onu içindeki elyafların hava ceplerinde saklıyor. Bu nedenle, tipik olarak termal giysilerde görülen hacim olmadan sıcaklık sağlayabiliyor. Yalıtım özelliklerine rağmen kumaşı ince, hafif ve yumuşak.

UNIQLO’nun evlerin ısı kaybını önlemek üzerine kurulu bir başka Heattech kampanyasına şuradan göz atabilirsiniz.

Görsel: UNIQLO