Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Elle Nakışlanan Rengarenk Spor Ayakkabılar

Elle Nakışlanan Rengarenk Spor Ayakkabılar

İkonik spor ayakkabı modelleri, Sashiko Gals'ın nakış konusundaki ustalığıyla bambaşka bir güzelliğe kavuşuyor.

KUON ve Sashiko Gals, çoğunlukla geleneksel Japon dikiş – nakış tekniği olan sashiko ile çalışan en dikkat çekici çağdaş markalardan. Sashiko, kumaşın ve giysilerin dekoratif süslemesi ve/veya güçlendirilmesi için kullanılan geleneksel bir teknik. Genellikle kontrast oluşturan karmaşık görseller oluşturmak için indigo kumaş üzerine kalın beyaz bir iplik kullanılarak yapılıyor.

Sashiko Gals, sashiko tekniğini kullanarak elle dikilmiş detaylara sahip özel spor ayakkabılar yaratıyor. KUON da aynı şekilde geleneksel Japon uygulamalarıyla ilgilenen bir marka. İş birliği yapan ikilinin üzerinde çalışmayı tercih ettiği dikkat çekici ayakkabılardan biri, Salomon’un en ikonik koşu ayakkabısı olan Salomon Speedcross 3 modeli. Aşağıdaki videoda bu ayakkabının nakışlanma sürecini görebilirsiniz. Bu arazi koşu ayakkabıları; kavrayıcı dış taban, naylon üst kısım ve Quicklace sistemi dahil olmak üzere tüm performans unsurlarına eksiksiz bir şekilde sahip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SASHIKO GALS (@sashiko_gals)

KUON ve Sashiko Gals, bu ayakkabıların üst kısmına; parlak kırmızı, beyaz, sarı ve turuncu dikişlere sahip özel bir sashiko dokunuşu yapmış. Ayrıca Nike, Vans, Converse, New Balance gibi diğer ikonik markaların ayakkabıları üzerine de nakışlar işlemişler.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SASHIKO GALS (@sashiko_gals)

Eski Spor Ayakkabı Parçalarıyla Yenilerini Yapmak

Görsel: Sashiko Gals