Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Eğlenceli Bir Sponsorlu İçerik Projesi: Korse Nedir?

Eğlenceli Bir Sponsorlu İçerik Projesi: Korse Nedir?

Korse ve iç çamaşırı üreticisi Ten, son dönemin hızla popülerleşen Youtube kanalı “Nedir?” ile birlikte oldukça eğlenceli bir sponsorlu içeriğe imza atmış.

Video kanalı “Nedir?”in, çeşitli kavram ve bilgileri basit ve esprili bir dil kullanarak anlattığı 2-4 dakikalık kısa videolarını duymayan, görmeyen kalmamıştır. “Diktatör Nedir?” videosuyla bir anda insanların ilgisini üzerine çeken video kanalı, geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’la birlikte hazırladığı “Klişe Nedir?” videosuyla da adından çokça söz ettirmişti.

Korse ve iç çamaşırı markası Ten, Nedir? ile iş birliği içinde “Korse Nedir?” isimli bir kısa video hazırlamış. Burcu Bakdur’un eğlenceli sunumuyla hazırlanan bu sponsorlu içerik, markanın yeni nesil korselerini tanıtırken, video kanalının hızla viral olan diğer videolarının komikliğinden de geri kalmamış.

https://www.youtube.com/watch?v=UcQ1yZ2yvDU
İş çetin: Popüler kültürde kraliyet aileleri ve minik şemsiyelerle, komedi filmlerinde zengin, obez, orta yaşı aşmış kadınların içine sığışmaya çalışırkenki surat ifadeleriyle ve en fenası modası geçmişlikle anılan korseyi bugün kullanılabilir hale getirmek. Bu kadar ön yargılarla donatılmış bir ürünün sağından solundan sarkan negatif sıfatları budamak kolay iş değil. Ten’i kutlamak lazım, mizah unsuruna dönmüş bir ürünün ancak içinde daha yüksek kaliteli mizah olan bir kampanyayla bir şansı olabilirdi. Korseler yeniden popülerleşir mi bilemem ama bu kalkışmanın mecra, fikir ve uygulama olarak çok iyi bir kampanyayla tekrardan sahneye sürüldüğünü söylersek yanlış olmaz.

Görsel; Youtube